Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Wilt u een goede watermatras kopen?

Als u regelmatig last heeft van een verstoorde nachtrust, dan kunt u uw slaap verbeteren door een watermatras te kopen. Wanneer u op zo’n matras slaapt, worden alle delen van uw lichaam namelijk goed ondersteund door het matras, gevuld met water. Dit zorgt ervoor dat u ’s nachts minder omdraait en dus beter doorslaapt. Dankzij uw waterbed zult u bij het opstaan minder last hebben van stramme spieren. Het is mogelijk dat u verhalen bent tegengekomen over waterbedden die goedkoop en op een milieuonvriendelijke wijze geproduceerd zijn. Dit is niet het geval met de watermatrassen die u kunt kopen bij HDWshop. Deze winkel is eigendom van Dolfing, een ervaren producent van waterbedden. Het productieproces van de waterbedden vindt volledig plaats in Nederland, waardoor het bedrijf de kwaliteit van het product kan garanderen.

De juiste hoeveelheid ondersteuning

Als u besluit een waterbed te kopen bij deze winkel, kunt u zelf uw bed samenstellen. U kunt bijvoorbeeld het stabilisatieniveau kiezen dat bij uw voorkeuren en lichaamsbouw past. Als u maximale ondersteuning wilt en zo min mogelijk deining van het water wilt voelen, is het verstandig om een watermatras te kopen met maximale stabilisatie. U kunt nog extra stevigheid bereiken door een topper van bijvoorbeeld traagschuim te gebruiken in het waterbed dat u wilt kopen.

Comfort voor u en uw partner

Heeft u een tweepersoonsbed? U heeft dan de optie om een duaal watermatras te kopen. Zo’n matras heeft twee waterelementen. Dit betekent dat u en uw partner allebei een ander stabilisatieniveau kunnen hebben en de temperatuur van het water afzonderlijk van elkaar kunnen instellen. Een duale watermatras heeft wel een naad in het midden, wat u misschien als vervelend ervaart. Wilt u voordat u een waterbed gaat kopen even uitproberen hoe de verschillende matrassen aanvoelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in de showroom van HDWshop in Druten.