Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Wonen in Valkenburg

Valkenburg, iedereen kent de stad wel van de gezellige kerstmarkt ieder jaar. Of de mooie grotten waar Valkenburg ook om bekend staat. Echter is een huis kopen in Valkenburg een stuk moeilijker. Valkenburg is namelijk heel erg in trek om te wonen.

Makelaar Valkenburg

In Valkenburg zijn meerdere makelaars die je kunnen helpen bij het zoeken naar je droomhuis. Makelaar Valkenburg heeft namelijk meer in kaart welke huizen er te koop staan en te koop komen te staan. Niet alle huizen die te koop staan, komen op Funda te staan namelijk. Spreek hierbij met meerdere makelaars, hierdoor kun je beter kijken wie past bij jou als persoon en het beste de wensen en eisen op papier kan zetten.

Gezelligheid

Valkenburg staat natuurlijk bekend als een stad vol gezelligheid, maar is ook een stad vol historie. Een stad waarbij de binnenstad een verhaal heeft en vooral ook uitspreekt. In Valkenburg zijn er dan ook meer dan genoeg uitjes. Of je nu met z’n tweeën iets wilt gaan doen of met een hele groep? In Valkenburg is het allemaal mogelijk.

Horeca

De horeca in Valkenburg is te vinden in de smalle straatjes van de binnenstad. Vaak zijn het kleine restaurantjes, met een terras. Juist dat kleinschalige in Valkenburg geeft sfeer. Daarnaast kun je er heerlijk genieten van de natuur, dus tot rust kom je zeker. Tijdens de winterperiode geniet van je grote kerstmarkt in de grotten en pakken de horecazaken uit om jou een geweldige avond in Valkenburg te bezorgen!

Wil jij wonen in Valkenburg, ga dan zeker even een kijkje nemen bij Makelaar Valkenburg!

 

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-valkenburg/