Goede doelen wereld
Image default
Zakelijk

De voordelen van een koffer op maat voor uw bedrijf

Als u of uw medewerkers vaak op pad zijn voor het bedrijf dan is een koffer op maat een uitkomst. Dit is zeker het geval als er specifieke attributen moeten worden meegenomen zoals apparatuur of bijvoorbeeld stalen van producten. Een koffer op maat kan in zo’n geval zo efficiënt mogelijk worden ingedeeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een kunststof koffer is vaak het meest praktisch omdat deze tegen een stootje kan. Dit soort koffers zijn, ook via het internet, in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar. U kunt de keuze dus afstemmen op uw behoefte. Indien nodig is het uiteraard ook mogelijk om een koffer volledig op maat te laten maken.

Direct aan de slag op locatie

Als u een koffer op maat laat maken dan kunt u direct aan de slag op locatie met bijvoorbeeld uw laptop of tablet. Want in een koffer die speciaal naar uw wensen is gemaakt kan bijvoorbeeld ook een aansluiting op een powerbank worden gemonteerd zodat u altijd een opgeladen batterij heeft. Door een efficiënte indeling te kiezen kunt u zo optimaal mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte en direct beschikken over alles wat u nodig heeft. Dit geldt natuurlijk ook als u een kunststof koffer gebruikt voor gereedschappen of assemblage materialen waarmee u reparaties bij klanten uitvoert.

Bestel bij de specialist in koffers die op maat zijn gemaakt

Bent u op zoek naar koffers op maat, bestel deze dan bij Dankers Cases. Zij leveren kunststof koffers aan bedrijven tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt de koffer desgewenst laten customizen met uw bedrijfsnaam of uw logo. Zo wordt de koffer ook nog eens een uitstekende reclamedrager en weet de klant dat hij te maken heeft met een vertegenwoordiger van uw bedrijf. U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen, de contactgegevens vindt u op de website. Uiteraard kunt u met al uw vragen terecht bij de klantenservice.