Goede doelen wereld
Image default
Zakelijk

Houd uw waren fris en stel ze stijlvol tentoon met een professionele koeltoonbank

Als bakker, broodjeszaak, tearoom of ander bedrijf in de horeca heeft u ongetwijfeld heel wat verse producten te koop voor uw klanten. Deze wilt u natuurlijk vers houden, maar ook aantrekkelijk tentoonstellen om klanten te lokken en te overtuigen te kiezen voor uw producten. In dat geval biedt een professionele koeltoonbank u de perfecte oplossing. Hiermee houdt u uw producten gekoeld, en dus langer vers, maar stelt u ze ook in het zicht van uw klanten. Wilt u ook een geschikte koeltoonbank voor uw bedrijf? Bekijk dan zeker eens het aanbod van Koeltechnisch Buro Midden Nederland, dé specialist op het gebied van koelelementen.

 

Professionele koelingen voor heel wat producten

Koeltechnisch Buro Midden Nederland specialiseert zich in professionele koelingen voor bedrijven. Bij deze specialist vindt u daarom altijd de perfecte koeling, hetzij een koeltoonbank of een koel- of vriescel. De koeltoonbanken van het bedrijf zijn uitgerust met geforceerde luchtkoeling waarbij de toonbank koel blijft dankzij gecirculeerde koude lucht. Zo blijven uw producten altijd op een constante temperatuur en blijven ze langer vers. Een koeltoonbank van dit bedrijf is dan ook geschikt voor het koelen van fruit, groenten, vleeswaren, snacks en meer. Het bedrijf biedt drie verschillende koeltoonbanken voor bedrijven:

  • Koops Classic: de standaard uitvoering met gegalvaniseerd frame en een stapelhoogte van circa 100 mm
  • Koops Straight: dit model biedt een complete opstelling op maat. Zo past het zeker binnen de bestaande opstelling van uw zaak
  • Koops Round: deze koeltoonbank is uitgerust met een rvs werkblad en biedt een stapelhoogte van circa 100 mm

Ontdek het aanbod van deze specialist

Zoek niet verder naar een bedrijf dat koeltoonbanken aanbiedt geschikt voor uw bedrijf; bekijk het aanbod van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Hier vindt u gegarandeerd de juiste koeltoonbank voor uw producten. Op de website van het bedrijf vindt u meer informatie over de verschillende producten en mogelijkheden.

https://middennederland.nl/