Goede doelen wereld
Image default
Zakelijk

Karton display: breng je product onder de aandacht

Geef je producten de aandacht die ze verdienen! Zet ze in het middelpunt om alle aandacht op een specifiek product te richten. Hoe doe je dit? Heel gemakkelijk! Door middel van een karton display. Je hebt ze vast en zeker al vaker gezien in winkels en op beurzen. Dat is al de eerste stap: ze zijn je opgevallen. En laat dat nou net de bedoeling zijn van een product display karton. Een product dat geplaatst wordt op een karton display trekt de aandacht van de klant en leidt tot hogere verkoopcijfers. En dat is precies wat je wil!

Karton display ideaal voor op beurzen

Ze zijn lichtgewicht, makkelijk op te zetten en daarom ideaal voor op beurzen. Je neemt ze gemakkelijk mee naar een beurs en je hebt meteen een voorwerp dat de aandacht van de bezoeker trekt. Je kunt er niet alleen maar producten in plaatsen, het is ook ideaal voor folders. Veel mensen op beurzen zijn namelijk wel geïnteresseerd in je product, maar zitten niet te wachten op een verkooppraatje. Ze kijken liever even thuis rustig alles door om vervolgens een bestelling te plaatsen op je website. Voor deze mensen is een karton display op een beurs of evenement erg geschikt. Zet het product display karton ergens goed zichtbaar, vooraan in je stand. Het beste iets aan de zijkant. Je zult al snel zien dat mensen sneller geneigd zijn om je folder mee te nemen dan dat ze er om moeten vragen.

 

Karton display laten maken

Je kan gaan voor een standaard display óf je kan er een persoonlijk voor jouw bedrijf laten maken. Met jouw logo en bedrijfsnaam. Dit ziet er erg professioneel uit en geeft een goede indruk op de (potentiële) klant. Kies de kleur, de vorm en het materiaal. Bijna alles is mogelijk. Ben je zelf niet zo goed in ontwerpen? Laat dit dan aan een professional over. Hij of zij zal een prachtig karton display voor jou ontwerpen voor een perfecte eerste indruk.

https://endlessbranding.com/karton-display/