Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel een betrouwbaar systeem voor toegangscontrole

Toegangscontrole is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt immers niet dat onbevoegden bij bepaalde gevoelige data of bij uw apparatuur komen. Met een goed systeem voor toegangscontrole zorgt u ervoor dat enkel de medewerkers die in een bepaalde ruimte moeten werken toegang hebben tot de desbetreffende ruimte. Wanneer u voor een van de innovatieve systemen van dormakaba kiest, kunt u zelfs instellen op welke weekdagen en welk tijdstip de desbetreffende medewerker toegang heeft. Deze autorisaties kent u eenvoudig aan uw medewerkers toe met behulp van het bijgeleverde SAP-systeem. De autorisaties kunt u zelfs eenvoudig wijzigen op het moment dat een personeelsrooster veranderd of er een wisseling van personeel plaatsvindt.

Kies voor een veilig systeem waarin u ook tijdsregistratie bij kunt houden

De innovatieve oplossingen voor toegangscontrole die dormakaba levert, zijn van uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaan ze lang mee en profiteert u nog jaren van uw investering. Daarnaast bent u verzekerd van betrouwbare beveiliging en kunt u de gegevens omtrent de toegangscontrole eenvoudig bijhouden. Zo bent u altijd op de hoogte wie er toegang heeft tot welke ruimte. Wanneer u de module combineert met tijdsregistratie kunt u er bovendien mee bijhouden hoe laat medewerkers begonnen aan hun dienst begonnen zijn en hoe laat ze uitklokken. Dat is ook handig voor uw eigen administratie.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Op de website van dormakaba vindt u meer informatie over de systemen voor toegangscontrole die ze leveren. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waardoor er zeker een systeem mis dat op al uw wensen aansluit en perfect bij uw situatie past. Zo hebben ze bijvoorbeeld toegangscontrolesystemen voor woningen, kleine ondernemingen en middelgrote organisaties. Twijfelt u welk systeem u het beste kunt kiezen of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de experts van dormakaba. Zij helpen u graag aan het ideale systeem voor uw situatie.

https://www.dormakaba.com/nl-nl