Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel een gepersonaliseerd desinfectiezuil tegen een laag tarief

Wilt u graag een hoogwaardig desinfectiezuil aanschaffen voor uw onderneming? Desinfectie Paal is dé specialist op het gebied van het ontwerp en de levering van desinfectiezuilen van professionele kwaliteit. Of u nu op zoekt bent naar een mobiele ellenboogdispenser of een elektrische dispenser: de perfecte desinfectiepaal voor uw onderneming is binnen handbereik. Desinfectie Paal heeft door de jaren heen al vele bedrijven voorzien van effectieve, snelle en praktische desinfectiemethodes. Bent u benieuwd naar wat de specialist voor uw onderneming kan betekenen? Ontdek meer!

Een desinfectiepaal huren of kopen

Nu meer dan ooit is het belangrijk om maatregelen op het gebied van hygiëne na te leven en te waarborgen. De verspreiding van het coronavirus vindt plaats op grote schaal en in een hoog tempo. Het is daarom noodzakelijk dat in iedere (openbare) ruimte maatregelen worden getroffen, om de kans op besmetting zo miniem mogelijk te houden. Ongeluk en gevaar zitten namelijk in een klein hoekje. Heeft u een eigen horecaonderneming en zoekt u een hoogwaardig desinfectiezuil, welke u kunt installeren bij de ingang van uw zaak? Met een mobiele dispenser van Desinfectie Paal worden uw gasten erop geattendeerd hun handen te ontsmetten alvorens zij uw horecagelegenheid betreden. Kiest u ervoor een desinfectiepaal te kopen of te huren bij deze specialist, dan kunt u deze laten bedrukken met het logo van uw onderneming. Op deze manier dient de paal als een aantrekkelijk visitekaartje, waarvan het design naadloos aansluit op uw huisstijl.

Ontvang professioneel advies op maat

Heeft u interesse in de aanschaf van een desinfectiezuil? Desinfectie Paal biedt diverse soorten desinfectiezuilen aan in verschillende modellen en diverse prijsklassen. Heeft u specifieke vragen over de producten of wilt u meer weten over het bedrijf zelf? Schroom dan niet en neem contact op met de professionals. Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met het vinden van een juiste oplossing voor uw specifieke situatie.