Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

De kracht van geschikt horecameubilair

Bij elke horecaonderneming is het horecameubilair van belang. Of u nu een snackbar runt of een luxueus hotel, het gaat hierbij niet om het soort onderneming. Het meubilair in een bedrijf bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer in uw onderneming. Goedkoop ogende of te harde stoelen kunnen een behoorlijke afbreuk doen aan de beleving van uw gasten. Maar ook meubilair wat simpelweg niet past bij de uitstraling van de rest van uw bedrijf. Het is zonde als dit gebeurt, want vaak kunt u met enkele kleine aanpassingen een heel ander beeld neerzetten.

 

Lavigne is de specialist in horecameubilair

Als u ervoor kiest uw onderneming te gaan (her)inrichten begint een grote zoektocht in de wereld van het horecameubilair. In die zoektocht naar geschikte meubels is het fijn als u een betrouwbare partij vindt, waar u kunt vertrouwen op een goed advies. Met het dynamische familiebedrijf Lavigne heeft u deze partij gevonden. Met ruim 17 jaar ervaring kunnen zij u van een deskundig advies voorzien en zien ze vaak mogelijkheden waar u zelf nog nooit aan had gedacht. Daarbij heeft Lavigne voor elk budget een geschikte oplossing. Met hun grote assortiment zit er voor elke ondernemer het juiste horecameubilair tussen.

 

Een klantvriendelijke service waar u op kunt bouwen

Met alleen maar tevreden klanten heeft Lavigne een indrukwekkende staat van dienst. Zij hielpen al tal van ondernemers met de inrichting van hun horecagelegenheid en hebben daardoor ervaring met de meest uiteenlopende horecagelegenheden. Ook met uw specifieke situatie kunt u bij hen terecht en helpen ze u graag op weg. Gaat u ook gerust langs in de showroom in Zoutleeuw, waar u hartelijk wordt ontvangen door de mensen van Lavigne. Op maandag tot en met vrijdag kunt u hier van 9.00 uur tot 17.00 uur altijd binnen lopen, maar als een avond of weekenddag u beter uitkomt is dat ook geen probleem. In dat geval kunt u telefonisch een afspraak maken om langs te komen.

https://lavigne.be/