Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Doe een beroep op een veiligheidsdeskundige voor een veilig bedrijf

Voor een goed advies over de veiligheid binnen uw bedrijf kunt u een beroep doen op een veiligheidsdeskundige. Deze expert kan een rondgang maken door uw bedrijf en vervolgens een rapport opstellen over mogelijke knelpunten binnen uw organisatie. Dit hoeven geen grote zaken te zijn. Het kan gaan om een nooduitgang die niet goed toegankelijk is, of een lichtschakelaar die op een verkeerde plaats op de muur is bevestigd. Soms kunt u met kleine aanpassingen al een groot deel van de opmerkingen van de lijst schrappen. Door maatregelen tijdig uit te voeren kunt u bovendien kosten besparen. Problemen langer laten voortduren kan immers leiden tot verslechtering van de situatie en daardoor extra nadelige gevolgen

Het advies van de veiligheidsdeskundige is niet altijd vrijblijvend

Het kan zijn dat de veiligheidsdeskundige zaken constateert die mogelijks een gevaarlijke situatie veroorzaken. Dan is het advies van de deskundige dus niet vrijblijvend. Het kan zijn dat ze uw bedrijf geheel of gedeeltelijk moeten stilleggen tot een probleem is opgelost. Dit is echter alleen het geval bij zeer ernstige problemen. Deze komen uiteraard lang niet bij alle bedrijven voor. Vaak laat het bedrijf zelf de veiligheidsdeskundige langskomen en dat doet een bedrijf uiteraard niet als bekend is dat er grote problemen zijn die eerst opgelost zouden moeten worden.

Wie kan mij van een goed veiligheidsadvies voor mijn bedrijf voorzien?

Als u gedegen advies wilt van een veiligheidsdeskundige dan kunt u hiervoor contact opnemen met Hattink Advies. Zij kunnen u in contact brengen met een ervaren veiligheidsdeskundige die bij uw bedrijf een rondgang kan maken om mogelijke knelpunten op het gebied van arbeidsveiligheid te constateren. Uiteraard krijgt u indien van toepassing ook tips om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. U vindt op de website een contactformulier waarmee u direct uw vraag of offerte aanvraag kunt voorleggen.

 

https://hattinkadvies.nl/