Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hoogwerker kopen voor gebruik op uw werklocatie

Heeft u een hoogwerker nodig? Kwak Hoogwerkers adviseert u graag welke hoogwerker geschikt is voor de toepassing die u wenst. Het bedrijf levert hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN, die geschikt zijn voor vele binnen- en buitenlocaties. U vindt er zowel gebruikte als nieuwe hoogwerkers en hier ontdekt u alle mogelijkheden van de machines. Op de website vindt u een overzichtelijke indeling van alle leverbare hoogwerkers en waar deze het meest geschikt voor zijn. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te bellen met een professionele medewerker voor vakkundig advies. De hoogwerkers hebben een groot gebruiksgemak en leveren en zijn de investering meer dan waard.

Diverse mogelijkheden voor aflevering en gebruik

Voor u beslist welke hoogwerker u wilt kopen, kunt u een demonstratie van de hoogwerker op uw eigen locatie aanvragen. Zo ziet u hoe u de machine optimaal inzet bij uw werkomgeving. Op de dag van de aflevering is het mogelijk met uw medewerkers een gebruiksopleiding te volgen. Iedere gebruiker leert dan op een veilige manier met de hoogwerker om te gaan. Ook heeft u de mogelijkheid om naderhand altijd telefonisch ondersteuning te vragen als er dingen niet helemaal duidelijk zijn. De medewerkers van Kwak Hoogwerkers zijn door de fabrikant geschoold en hebben dus volledige kennis van zaken. Reden te meer om een hoogwerker te kopen bij Kwak Hoogwerkers.

Vertrouw op de uitstekende service

Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers verzekert u niet alleen van kwaliteit, maar ook van service. Bij storingen belt u eenvoudigweg de servicelijn en via een digitaal systeem laat u de storing detecteren. In veel gevallen helpen de medewerkers u om de storing al snel op te lossen, zodat u snel weer aan het werk kunt gaan. Jaarlijks wordt de machine minimaal één keer geïnspecteerd op veiligheid en wordt er klein onderhoud uitgevoerd. Zo weet u zeker dat de machine altijd voldoet aan de laatste kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

https://www.kwak.nl

Gerelateerde artikelen

Veilig op hoogte werken door middel van valbeveiliging

Een palletstelling kopen bij een gerenommeerde leverancier

Een Variantloods als werkplaats, opslagplaats of garage