Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een palletstelling kopen bij een gerenommeerde leverancier

Bent u op zoek naar een efficiënte wijze voor het opslaan van pallets binnen uw bedrijf en wilt u een palletstelling kopen? Met een palletstelling van HKM organiseert u de pallets van uw bedrijf op een gestructureerde manier. Het bedrijf biedt diverse typen palletstellingen aan, welke kunnen worden ingezet in situaties waar elk opgeslagen pallet afzonderlijk en direct beschikbaar dient te zijn. Ontdek direct de mogelijkheden!

De voordelen van een palletstelling

Het kopen van een palletstelling brengt vele voordelen met zich mee. Door een palletstelling ontstaat er een statische opstelling, waarbij een toegankelijk magazijn wordt gecreëerd waar zowel met meerdere mensen als met meerdere heftrucks tegelijkertijd kan worden gewerkt. Zo kunnen werkzaamheden als onderpicken en het aanvullen van de voorraad tegelijkertijd worden uitgevoerd. Tevens worden door het gebruik van een palletstelling ook de opslagkosten per product lager. Dit is het effect van het efficiënt benutten van de hoogte van het gebouw. Wilt u het optimale uit een palletstelling halen, dan dient u wel rekening te houden met diverse factoren, zoals:

  • De omloopsnelheid van producten
  • De logistieke transportmiddelen
  • De goederenstroom in het magazijn
  • De manier van orderpicken: worden er losse producten met de hand verzamelt of alleen volle pallets m.b.v. een hef- of reachtruck?

Gedegen, professioneel advies op maat

HKM kan u voorzien van gedegen advies wanneer u besluit een palletstelling te willen kopen. Om tot een totaaloplossing te komen, dient er bovendien rekening te worden gehouden met zaken zoals: de kwaliteit van de vroeg, de locatie van de in- en uitgangen en de beschikbare ruimte en indeling. Het bedrijf adviseert u welk soort palletstelling geschikt is voor uw bedrijf.

Vraag direct een offerte op

Wilt u persoonlijk advies ontvangen of direct een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de professionals en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. HKM zoekt altijd een gepaste oplossing voor ieder probleem. U ontvangt deskundig advies en komt erachter wat de beste koopkeuze is, gezien uw situatie. Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in, welke u vindt op de website van het bedrijf.

https://www.magazijninrichter.nl/