Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een printplaat bestellen voor uw nieuwe innovatie

Een printplaat bestellen voor uw nieuwe product was nog nooit zo makkelijk. U kunt dit nu namelijk gewoon online doen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar maken. Een printplaat laten maken stelt u in staat om uw uitvinding of nieuwe product in prototype te produceren zodat u het verder kunt testen en onderzoeken of er een markt voor is. Printplaten bestellen kan natuurlijk ook in grotere aantallen als blijkt dat u uw product daadwerkelijk op de markt wilt brengen.

U kunt verschillende soorten printplaten bestellen

U kunt online verschillende soorten printplaten bestellen. U kunt een printplaat laten maken met de zogenaamde SMD techniek. Hierbij worden de onderdelen op de printplaat gemonteerd zonder bedrading. Dit heeft als voordeel dat beide zijden van de printplaat kunnen worden benut. Als u kiest voor de zogenaamde through hole methode dan kunnen de onderdelen steviger vastgezet worden. Dit is een goede methode voor apparaten waarvan meer gevergd wordt, bijvoorbeeld hogere temperaturen of trillingen waardoor onderdelen op de printplaat los kunnen raken.

Waar kan ik betrouwbare printplaten bestellen?

Wilt u een printplaat bestellen die aan uw hoge eisen voldoet? Kijk dan eens bij PRS B.V. Zij leveren en assembleren printplaten op bestelling. U kunt hier allerlei soorten printplaten bestellen. U kunt hen gemakkelijk bereiken via het contactformulier op de website. Vul hier uw gegevens in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om uw wensen door te spreken. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij het bedrijf terecht en worden eventuele problemen met printplaten die u heeft laten maken zo snel mogelijk opgelost.