Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Groupage naar Frankrijk is voor kleine en grote bedrijven lucratief

Bent u op zoek naar een efficiënte manier van vervoer van én naar het zuiden van Europa, dan kiest u voor groupage Frankrijk. Groupage is een geschikte methode voor zowel kleine als grote bedrijven. In het kort zorgt dit proces ervoor dat zelfs de kleine leveringen richting Frankrijk kunnen worden afgeleverd, omdat uw lading een type deellading wordt. Dat betekent dat u samen met één of meerdere bedrijven een vracht zult vervoeren. Dat zorgt niet alleen voor veel efficiëntie, maar het is ook kostenbesparend, omdat u samen met andere bedrijven de kosten deelt. Bij Wex Holland vindt u deze unieke dienstverlening om een volgende stap te zetten in logistiek en distributie.

De mogelijkheden van groupage Frankrijk

Groupage kan op tal van manieren vorm worden gegeven. Frankrijk is een complex land als het aankomt op vervoer, maar het biedt ook diverse kansen. Een transport richting het zuiden van Frankrijk kan bijvoorbeeld per vrachtschip worden gedaan en het laadvermogen is op deze schepen vaak bijzonder groot. Ook kunt u voor de echt lange afstanden natuurlijk gebruik maken van transport door het luchtruim. Deze methode kent de hoogste snelheid en daarbij komt dat Wex Holland de expertise heeft om extra snel uw vracht door de douane te krijgen. Tot slot is, vaak voor de kleine eenheden product, transport over het wegennet mogelijk. Het ruim van een vrachtwagen is daarbij zeer geschikt om in te richten met deelladingen.

Transport met grote voordelen

Heeft u een kleiner bedrijf, dan is transport richting Frankrijk en Italie doorgaans duur en het rendement is laag, waardoor veel bedrijven helaas geneigd zijn de stap niet te zetten. Groupage biedt daarin interessante mogelijkheden. U bent minder geld kwijt voor een deellading én kunt sneller werken, waardoor u een stap voor bent op de concurrentie. Aan het einde van de levering wacht daarbij een tevreden klant. Wilt u groupage Frankrijk zelf ervaren? De mogelijkheden zijn enorm en voordelen spreken voor zichzelf.

https://wexholland.com