Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoogwerker huren

Op zoek naar een hoogwerker? Dan is jekuntmijhuren.nl uw aangewezen partner. Jekuntmijhuren.nl beschikt over vele soorten aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften. Zo ook de hoogwerker. Jekuntmijhuren.nl beschikt over vele soorten en maten hoogwerkers en aanhangwagens. Zo kunnen we aan ieders wensen voldoen. Of dit nu gaat om een groot bouwproject is of voor een klus op de zaterdagmiddag: uw aanhangwagen/ hoogwerker vindt u bij Jekuntmijhuren.nl.

Een hoogwerker voor elke klus

Ook voor de hoogwerker hebben we u verschillende soorten te bieden. U kunt kiezen uit 5 maten hoogwerkers: 12, 15, 17, 18 , 21 en 25 meter. Hierbij hebben de 12, 15, 17 en 18 maten een knikschuifarm en de 21 en 25 meter maten een telescooparm. 

Een hoogwerker is ideaal, wanneer u een hoogwerker nodig heeft die gemakkelijk te vervoeren is. Onze hoogwerkers kunnen eenvoudig achter een auto of bus gekoppeld worden. Zo kunt u op meerdere locaties per dag werken. Hierdoor is deze soort hoogwerker uitermate geschikt voor hoveniers, glazenwassers en schilders. Ook zijn de hoogwerkers handig voor particulieren, doordat deze soort hoogwerker eenvoudig door henzelf op te halen is.

Verhuurproces van een hoogwerker

Het is altijd handig om vooraf te weten wat er allemaal komt kijken bij het huren van een hoogwerker. Daarom beschrijven we kort voor u het verhuurproces:

Het vuur proces verloopt in de volgende 5 stappen:

  1. Reserveren via de website.

  2. Ontvangen van een bevestigingsmail van de reservering. Mocht hier iets onduidelijk aan zijn, kunt u hierover telefonisch contact met ons opnemen.

  3. Wij zetten de hoogwerker voor u klaar.

  4. U haalt uw hoogwerker op in onze opslaghal. Ook is het mogelijk om de hoogwerker naar u uw locatie te brengen.

  5. U ontvangt een uitgebreide veiligheidsinstructie. Zo kunt u veilig en zelfverzekerd te werk gaan.

Contact

We begrijpen dat door ons ruime assortiment de keuze soms lastig kan zijn. Benieuwd naar wat voor u de meest geschikte aanhangwagen en/of hoogwerker is? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0318 – 51 13 02. Ook kunt u ons een mail sturen via verhuur@cluistra.com. We staan klaar om u te voorzien van advies en antwoord op al uw vragen.