Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Huur uw machines inclusief bestuurder bij deze professionele machineverhuur

Bent u bezig met een groot of klein project en bent u op zoek naar zwaar materieel om enkele klussen uit te voeren? Mocht u deze machines niet vaak gebruiken of niet het gekwalificeerde personeel in dienst hebben, dan is het een kostbare klus om een machine zelf aan te schaffen. Dan is het een goede keuze om zwaar materieel inclusief bestuurder te huren bij een betrouwbare partner. Op die manier maakt u gewoon gebruik van de machine voor uw project, maar bent u niet verantwoordelijk voor de aanschaf en het periodieke onderhoud. U gebruikt de machine alleen wanneer dit voor u nodig is. Dat is nog eens een voordelige win-winsituatie!

Uiteenlopende soorten materieel beschikbaar voor ieder project

Bent u in Noord-Holland op zoek naar een machineverhuur om machines voor uw project te huren? Dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. op de juiste plaats aangekomen. Deze specialist biedt verschillende soorten zwaar materieel aan voor de verhuur. Deze worden allemaal bestuurd door ervaren machinisten – u hoeft dus niet zelf op zoek naar gekwalificeerd personeel om de machines te besturen. Bij deze machineverhuur in Noord-Holland is materieel in de volgende categorieën beschikbaar:

  • Minikranen
  • Mobiele kranen
  • Rupskranen
  • Shovels
  • Trekkers

Daarnaast zijn alle uitrustingsstukken en toebehoren ook te huur bij deze machineverhuur. Denk hierbij aan stukken zoals sorteergrijpers, trilblokken, sloophamers, knijpers, kantelbakken, palletvorken en verlenggieken. U ziet dat u maar bij één specialist hoeft te zijn om al het materieel voor uw project te huren.

Neem contact op om uw machine te reserveren

Wilt u graag een van de machines huren die Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. aanbiedt? Neem dan zeker een keer telefonisch contact op om de machineverhuur te bespreken. Dan bent u ervan verzekerd geholpen te worden door een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat uw project zo snel en goed mogelijk wordt afgerond.

https://www.niekkonijn.nl/