Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Onafhankelijk advies door een persoonlijke pensioenadviseur

De onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs ontzorgt uw HRM en/of P&O afdeling en staat uw mensen bij op het gebied van pensioenen. De dienstverlening sluit het best aan bij bedrijven tussen de 10 à 400 werknemers en zowel voor advies, beheer en communicatie kunt u hier terecht. U bent er zeker van de onafhankelijk pensioenadviseur niet beïnvloed wordt door een verzekeraar. Zo ontvangt u altijd een volledig objectief advies waar u en uw medewerkers beide bij gebaat zijn.

Besteed alle werkzaamheden rondom pensioenen uit

U bepaalt zelf waar de accenten van de dienstverlening komen te liggen. Of dat u advies, beheer of communicatie is, PHB Financieel Adviseurs heeft een uitgebreid dienstenpakket. Door werkzaamheden uit te besteden bespaart u tijd en geld en wordt u volledig ontzorgd. De kunst van het communiceren over pensioenen is het verhaal zo te brengen dat het voor iedereen te begrijpen is. De onafhankelijk pensioenadviseur is de aangewezen persoon om uw werknemers te informeren over de regeling die u voor uw personeel geregeld heeft. Een aantal diensten waaruit u kunt kiezen bij een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs:

  • Het communiceren van ingewikkelde materie over pensioenen richting uw personeel
  • Persoonlijke begeleiding van werknemers
  • Het aan- en afmelden van werknemers
  • Individuele introductiegesprekken met nieuwe medewerkers inzake de pensioenregeling
  • Het organiseren van pensioencursussen aan de ondernemingsraad.

Neem contact op voor meer informatie

PHB Financieel Adviseurs heeft zijn bestaansrecht verworven in de financiële wereld door na te komen wat beloofd is. Niets is prettiger om samen te werken met een onafhankelijk pensioenadviseur die u kent en die voor u en uw medewerkers zorgt.  Bent u op zoek naar een dynamisch persoonlijk team dat er alles aan doet om uw arbeidsvoorwaarden tot in de puntjes te verzorgen? Dan staat de onafhankelijk pensioenadviseur voor u klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon, e-mail of social media.

https://phb.nl/

Gerelateerde artikelen

Zorg voor je interim HR-opdrachten bij zwangerschap

Met de franchise formules van dit bedrijf ben jij klaar om jouw eigen onderneming te starten

Vermijd brandoverslag dankzij deskundig brandpreventie-advies