Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een staal lasersnijder?

Ben je op zoek naar een sterke lasersnijder die bepaalde onderdelen of producten uit staal kan snijden? Dan ben je bij het stalinrichting en staalconstructie bedrijf André van Beynum aan het goede adres. Bij dit bedrijf maken ze namelijk gebruik van een vernieuwde volautomatische lasersnijder waar ze gemakkelijk materialen zoals staal kunnen bewerken. Door deze volledig geautomatiseerde lasersnijder zijn de producten niet alleen nauwkeurig afgewerkt, ook is de kwaliteit hoogwaardig te noemen.

Staal uitsnijden met een laser en meer

Het bedrijf André van Beynum maakt dus gebruik van een lasersnijder die helemaal geautomatiseerd is. Hierdoor komt er bijna geen mankracht aan te pas en kan er dag en nacht door worden gewerkt. André van Beynum kan staal uitsnijden, maar ook nog andere materialen. Denk hierbij aan aluminium en rvs. De snijder kan zelfs zeer grote platen bewerken, wel tot een grootte van 1.500 tot 3.000 mm. Wil je een dikkere plaat laten bewerken door een lasersnijder? Ook dat kan! Bij een plaat van staal kan dat tot maar liefst 20 mm. Mocht je voor aluminium of rvs willen gaan dan kan een plaat maximaal respectievelijk 10 mmm en 15 m zijn.

Offerte opvragen bij André van Beynum doe je in één klik

Mocht je het helemaal zien zitten om met een lasersnijder producten uit staal te laten snijden, dan kun je gemakkelijk een offerte laten opmaken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen naar André van Beynum. Vervolgens worden alle wensen besproken en maken ze een offerte op maat voor je klaar. En natuurlijk is deze offerte geheel vrijblijvend. Wanneer je er blij van wordt en akkoord gaat, zullen de werknemers en machines van André van Beynum aan de slag gaan met de opdracht en binnen een korte tijd prachtige producten afleveren.

https://www.andrevanbeynum.nl/