Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een douane expediteur in voor uw transport

Voor het vervoeren van goederen, zowel nationaal als internationaal, moet er aan strenge eisen voldaan worden. Hiervoor is het inschakelen van een douane expediteur een goede optie. Deze specialist heeft alle kennis over het transporteren van goederen en weet aan welke formaliteiten er voldaan moet worden. Of dit nu gaat om transport per vrachtwagen, schip of vliegtuig; een douane expediteur helpt u verder. Hemetex B.V. is een voorbeeld van zo’n douane expediteur. Dit bedrijf gevestigd in Rotterdam weet niet alleen alles van het vervoeren van goederen, maar zorgt ook voor tijdelijke opslag van deze goederen.

Het correct importeren en exporteren van goederen

Bij Hemetex B.V. helpen ze u bij het gehele proces van het vervoeren van producten. Zo dient er bij het importeren van goederen naar Nederland aangifte gedaan te worden. Dit is een complex proces waarbij alles volledig geautomatiseerd wordt uitgevoerd. Dit betekent dat er speciale programma’s gebruikt worden waar niet iedereen toegang tot heeft. Zo gebruikt Hemetex B.V. zelf een elektronisch aangiftesysteem. De invoer in dit systeem verloopt snel en eenvoudig waardoor zij de aangifte ook snel kunnen uitvoeren. Wanneer u goederen exporteert, dient u verschillende verplichte documenten tot uw beschikking te hebben. Zo is er het certificaat van oorsprong. Dit document geeft de oorsprong van een product aan en bewijst dus in welk land het product oorspronkelijk gemaakt is. Daarnaast dient u een uitvoeraangifte te hebben. Ook hiervoor gebruikt de douane expediteur van Hemetex het elektronische aangiftesysteem.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij het importeren en exporteren van uw goederen en de formaliteiten die daarbij komen kijken? Schakel dan een douane expediteur in van Hemetex B.V. in Rotterdam. Deze specialist helpt met alle documenten en zorgt ervoor dat u onverstoord goederen kunt transporteren. Neem voor meer informatie en vragen contact op met Hemetex B.V. Zij nemen alle mogelijkheden met u door.

https://hemetex.nl

Gerelateerde artikelen

Stelconplaten en industrieplaten voor de meest voordelige prijs

Rijplaten huren voor een voordelige prijs

Onafhankelijk advies door een persoonlijke pensioenadviseur