Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stelconplaten en industrieplaten voor de meest voordelige prijs

Bij De Keij Betonplaten & Keerwanden vindt u betonplaten, keerwanden, stelconplaten, sleufsilo’s en megablokken met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De stelconplaten en industrieplaten, die onder de categorie betonplaten vallen, zijn bij dit bedrijf eveneens voor de scherpste prijzen verkrijgbaar. Het grote voordeel aan een goede prijs voor stelconplaten en industrieplaten, is dat u voordelig een bouwterrein kunt verharden of een toegangsweg kunt maken. Dit leidt tot meer efficiëntie tijdens bouwwerkzaamheden, omdat werktuigen zich gemakkelijker verplaatsen over sterke betonplaten dan over bijvoorbeeld zand.

De voordelen van stelconplaten en industrieplaten

Als totaalleverancier van stelconplaten, industrieplaten en nog veel meer betonplaten, zorgt De Keij ervoor dat een project voor terreinverharding tegen een scherpe prijs gerealiseerd wordt. Een zandweg wordt in een mum van tijd toegankelijk voor onder meer tractoren, vrachtauto’s en bussen. De betonplaten zijn duurzaam en zorgen jarenlang voor een onbeschadigde terreinverharding. Stelconplaten beschikken over een gebezemde toplaag die voor extra grip zorgt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld goed worden ingezet als toegangsweg. Deze platen kunnen bovendien tot 25 ton asdruk aan. Industrieplaten, een ander woord voor betonplaten, kunnen ook voor dit soort doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het verharden van uw kavelpaden voor uw agrarisch bedrijf. Wilt u de platen slechts tijdelijk op een locatie laten aanleggen? Ook dit is mogelijk.

Gespecialiseerd in betonplaten en terreinverharding

De Keij Betonplaten & Keerwanden is een ware specialist als het gaat om het selecteren, leveren en bovenal leggen van betonplaten. Hun expertise in industriële projecten is op het gebied van terreinverharding door de jaren heen sterk ontwikkeld. De Keij kan dan ook hele projecten voor u realiseren, altijd met precisie en een focus op hoge kwaliteit. Bestel uw industrieplaten of stelconplaten bij De Keij Betonplaten & Keerwanden en profiteer van de meest voordelige prijs voor een duurzame terreinverharding die alles aankan. Informeer over de prijs van industrieplaten en stelconplaten, in verhouding tot de hoeveelheden die u nodig heeft. De specialisten helpen u graag bij de selectie van de juiste afmetingen.