Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw exploitatiekosten voor vastgoed laten beheren door een expert

Wilt u uw exploitatiekosten voor vastgoed laten beheren door een echte specialist? Schakel dan de experts van DDC Consulting in. DDC Consulting is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor bouw en vastgoed en is onder andere gespecialiseerd in huisvestingsadvies en bouw- en life cycle kosten. Zo adviseren de experts van dit adviesbureau projectontwikkelaars over de exploitatiekosten van hun vastgoed. Onder deze kosten vallen onder andere de kosten voor vaste lasten, zoals afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekeringen. De professionals van DDC Consulting geven u graag een helder inzicht in de exploitatiekosten van uw vastgoed. Dit doen zij onder andere door het voeren van energiebeheer en door onderhoudskostenplanningen op te stellen. Zo heeft u snel een duidelijk overzicht van de exploitatiekosten van uw vastgoed.

Laat uw vluchtwegplattegrond ontwerpen door dit bedrijf

Naast het in kaart brengen en managen van de exploitatiekosten van uw vastgoed, kan DDC Consulting u ook helpen uw pand brandveilig te maken. Zo kan het bedrijf een vluchtwegplattegrond voor u ontwerpen. Een vluchtwegplattegrond is een belangrijk onderdeel van een ontruimingsplan. Door deze plattegrond kan iedereen, in geval van nood, het gebouw veilig verlaten. Een vluchtwegplattegrond moet uiteraard voldoen aan specifieke normen en eisen. Bij DDC Consulting tekenen ze graag uw vluchtwegplattegrond, uiteraard volgens de huidige normen. U kunt hierbij zelf het gewenste formaat en de afwerking kiezen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de diensten en producten die dit bedrijf voor u kan realiseren? Wilt u er zeker van zijn dat uw pand aan alle brandveiligheidseisen voldoet of wilt u de exploitatiekosten van uw vastgoed minimaliseren? Neem dan contact op met DDC Consulting en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden. De experts van dit bedrijf staan u graag te woord en geven deskundig advies. Ze staan voor u klaar en helpen uw project tot een succes te maken.