Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zaakgericht werken: kies voor een praktische aanpak

Het overgaan op zaakgericht werken resulteert in een veranderproces binnen jouw organisatie en verloopt niet altijd even soepel. Je kunt te maken krijgen met tegenvallende implementaties of verkeerde keuzes maken waardoor niet altijd het gewenste resultaat wordt behaald. Of je nu aan het begin staat van het invoerproces of al tegen een aantal knelpunten bent aangelopen tijdens de doorvoer van zaakgericht werken, bij Doxis kun je terecht voor vakkundige hulp met een praktische aanpak. Zo kun je onder meer trainingen volgen die toegespitst zijn op jouw werksituatie en geleerde tips en tricks gelijk toepassen op de werkvloer.

Hulp van de professionals

Doxis bestaat al ruim 100 jaar. Deze organisatie heeft zich gespecialiseerd in het ordenen en aanbrengen van structuur in informatie. Daarbij werkt deze organisatie veel met overheidsinstanties zoals ministeries en gemeentes maar ook zelfstandige bestuursorganen en provincies. Wil je succesvol zaakgericht werken binnen een overheidsinstantie dan kun je Doxis inschakelen voor een professionele dienstverlening met een insteek die erg praktisch van aard is. Kamt je organisatie met postprocessen die niet goed functioneren? Dan zal dit allereerst aangepakt worden. Ook vragen van medewerkers over het nieuwe zaakgericht werken worden gelijk beantwoord omdat het belangrijk is dat iedereen goed op de hoogte is van de veranderingen zodat er onduidelijkheden blijven heersen.

Interactieve werksessies

Ben je benieuwd naar wat Doxis voor jou en de overheidsinstantie waarvoor je werkzaam bent kan betekenen? Kijk dan eens op de website van deze organisatie voor aanvullende informatie en het aanbod aan trainingen. Bij Doxis kan bijvoorbeeld een training zaakgericht werken gevolgd worden die specifiek ingaat op de ondersteuning die jij zou wensen. Deze training is interactief en bestaat uit werksessies. Tijdens deze werksessies krijg je tips en leer je ook de valkuilen van zaakgericht werken kennen. Zo heb je meteen handvatten die je binnen jouw organisatie praktisch van pas zullen komen.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

ICT bijbaan Utrecht

Vermijd brandoverslag dankzij deskundig brandpreventie-advies

Groupage naar Frankrijk is voor kleine en grote bedrijven lucratief