Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zekerheid over uw productie met een kwaliteitscontrole in China

Wanneer u goederen produceert in China, heeft u hier uiteraard hoge verwachtingen van. U wilt ook dat de producenten in China voldoen aan de verwachtingen die u van de kwaliteit heeft. Het is van belang dat u uw klanten de hoogste kwaliteit kunt garanderen. Vanzelfsprekend leidt deze zekerheid van uw klanten tot een beter imago en een groeiend aantal tevreden klanten. Veel bedrijven laten hun producten tegenwoordig produceren in China, maar het is niet altijd eenvoudig om een goede kwaliteitscontrole in China uit te voeren. Vooral door een grote afstand en een taal- en cultuurbarrière heeft u niet voortdurend zicht op de productie en kunt u niet regelmatig een kwaliteitscontrole in China inzetten. Daarom kunt u rekenen op Commercial Support Pacific, een China sourcing company waaraan u al uw zaken kunt uitbesteden. Met dit bedrijf bespaart u de noodzaak om een eigen lokale entiteit op te zetten in China of een ander land in het Verre Oosten.

Deze sourcing company weet hoe de zaken in China moeten verlopen

Met Commercial Support Pacific heeft u uw zaken in China tot in de details geregeld en staat u er niet alleen voor. Dit bedrijf fungeert onder meer als een China sourcing company die zich inzet voor een nauwere en efficiëntere samenwerking tussen Europese en Aziatische bedrijven. In zowel Nederland als China bevinden zich ervaren teams die een doordachte structuur aanhouden om zo goed mogelijk zaken te kunnen doen. Met een vlekkeloze coördinatie en alle kennis die ze in huis hebben, bieden de teams een betrouwbare kwaliteitscontrole in China bij elke stap van het productieproces. Ze hebben een scherp zicht op de productieketen en de regie daarover, beheersen de taal en weten hoe de communicatie met Chinese zakenpartners het beste verloopt.

Een betrouwbare productie in het Verre Oosten

Na de kwaliteitscontrole in China door deze China sourcing company, ontvangt u een uitgebreid rapport met de resultaten. Hiermee weet u zeker dat de afspraken zijn nagekomen en kunt u overgaan tot het betalen van de producent. Zo vermijdt u risico’s en kunt u uw klanten consequent en optimaal van dienst zijn. Ook het importeren van goederen uit China regelt deze sourcing company, net als het sourcen van betrouwbare leveranciers. Voor u is er bij Commercial Support Pacific altijd een oplossing op maat.