Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo handig zijn stevige verzenddozen voor uw bedrijf

Stevige verzenddozen op voorraad hebben, is handig voor ieder bedrijf dat regelmatig producten naar klanten verstuurt. Aangezien online shoppen nog steeds een groeiende markt is, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om naast of in plaats van fysieke verkooppunten hun producten ook online aan te bieden. Als u dit ook doet of overweegt te gaan doen, dan is een voorraad verzenddozen of brievenbusdozen natuurlijk essentieel. Hierin kunt u uw producten veilig versturen en u kunt ze bovendien laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam als extra reclame voor uw onderneming.

Een goede verpakking is het halve werk

Wilt u tevreden klanten? Zorg er dan voor dat hun bestelling in een stevige verzenddoos wordt verstuurd. Deze dozen hebben heel wat te verduren tijdens het transport. Houd er rekening mee dat er met een doos kan worden gegooid, kwetsbare producten moeten dan ook goed beschermd worden ingepakt. Een sticker met “breekbaar” op de doos wil er soms wel voor zorgen dat er wat voorzichtiger mee wordt omgegaan. Een brievenbusdoos gebruikt u voor kleine artikelen die dan niet met de pakketdienst mee hoeven. Dit scheelt aanzienlijk in de verzendkosten en bovendien hoeft de ontvanger niet thuis te zijn als het pakje wordt bezorgd.

Zo eenvoudig vult u uw voorraad verzendmateriaal aan

Heeft u verzenddozen of een speciale brievenbusdoos nodig? Deze bestelt u heel eenvoudig online bij Twinpackver. U kunt een keuze maken uit een ruim assortiment van diverse maten van praktisch klein tot noodzakelijk groot. De brievenbusdoos is altijd stevig en geschikt voor het versturen van pakjes naar binnen- en buitenland. U heeft uw bestelling snel in huis en kunt bij een aantal maten kiezen uit een kleine of grote bestelling. Voor bestellingen op maat kunt u contact opnemen met de klantenservice