Goede doelen wereld
Image default
Zorg

Bij nekklachten gaat u het best naar deze fysiotherapeut in Den Bosch

Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch helpen ze u graag wanneer u belemmert wordt bij het bewegen in het dagelijkse leven. Zij hebben vier algemeen fysiotherapeuten in dienst met ieder hun eigen specialiteiten. Op die manier zijn zij in staat om patiënten op deskundige wijze te helpen op verschillende vlakken. Denk hierbij aan klachten zoals pijnklachten in de armen, benen, schouders, nek en rug maar ook blessures en RSI-klachten. Deze kunnen veroorzaakt worden door sporten, werk, hobby’s of door het ouder worden. Een doelgerichte behandeling is essentieel voor een snel herstel zodat u weer optimaal kunt bewegen.

Verschillende behandelmethoden beschikbaar

Een leven zonder pijn is u waarschijnlijk veel waard. Schouderklachten, rugklachten en nekklachten zijn vervelende pijnklachten die u liever niet ervaart. Wanneer u bijvoorbeeld nekklachten ervaart helpt deze fysiotherapie in Den Bosch u graag van uw klachten af. Zij beschikken over een ruim aanbod met behandelmethoden om uw klachten te verhelpen. Denk hierbij aan geriatrie fysiotherapie, acupunctuur, fysiofit, dry needling therapie of bijvoorbeeld kinder-manuele therapie. Bent u benieuwd naar de kosten? Dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De behandelingen voor bijvoorbeeld schouderklachten en nekklachten in Den Bosch worden vergoed, zowel uit de basisverzekering als aanvullende verzekering.

Een verwijsbrief is niet nodig

Ervaart u nekklachten en wilt u graag een afspraak maken bij deze fysiotherapie in Den Bosch? Voor een behandeling bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel heeft u geen verwijsbrief nodig. Op die manier kunt u bij hen uitstekend terecht, zonder een bezoek aan de huisarts. Zodra u in aanmerking komt voor een behandeling, wordt het behandelplan met u besproken. Hierin staat uw persoonlijke situatie en uw doelen centraal. Neem contact met hen op voor het maken van een afspraak. Klachten zoals schouderklachten en nekklachten worden verholpen in Den Bosch door de deskundige fysiotherapie die zij aanbieden!