Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Kunst in opdracht – Kunstopdracht -RVS – Inox kunst

Kunst in opdracht – Kunstopdracht -RVS – Inox kunst

Kunst verfraait de wereld om ons heen – maakt de wereld een beetje schoner en mooier. Met RVS Inox kunst kunnen bedrijven en organisaties ook hun missie op artistieke wijze laten verbeelden. Als RVS-kunstenaar en beeldhouwer ontwerpt Jeroen Stok sculpturen en kunst in opdracht voor particulieren en organisaties.

 

 

Een kunstwerk kiezen of laten ontwerpen?

Eén keer een mooi en passend RVS kunstwerk kiezen en u krijgt een sculptuur in huis dat héél lang meegaat : Dankzij de tijdloze, moderne uitstraling én door de letterlijk roestvaste eigenschappen van het materiaal blijft het kunstobject mooi en vrijwel onderhoudsvrij.. In plaats van een bestaand kunstwerk kiezen kunt u natuurlijk ook een uniek kunstwerk laten ontwerpen. U krijgt dan een exclusief kunstwerk dat speciaal voor u is ontworpen en gemaakt. Kunst in opdracht geeft u de kans op een echt uniek en origineel kunstwerk voor u zelf, uw geliefde of namens uw organisatie als kunstcadeau.

Kunst in opdracht – uw wens tot in een kunst beeld gerealiseerd

Jeroen Stok ontwerpt en maakt RVS sculpturen en kunstwerken in opdracht en op verzoek. “Ik verbeeld de wensen van de opdrachtgever in het fraaie heldere edelstaal. Dat doe ik van kleine beeldje tot monumentale kunstopdrachten.

 

Daar hoort ook het technische tekenwerk, de berekeningen en de eventuele funderingen bij. Ook de montage en plaatsing ter plekke kan ik als beeldhouwer/ kunstenaar verzorgen. Van de eerste schetsontwerpen tot en met de oplevering met plaatsing van het RVS kunstwerk en sculptuur neem ik voor ijn rekening.   Voor diverse organisaties, overheden en bedrijven heb ik RVS kunstbeelden en sculpturen mogen ontwerpen en uitvoeren zoals RVS tuinbeelden, waterobjecten, RVS beelden en sculpturen en gedenktekens en zelfs RVS grafmonumenten. “

RVS Kunstenaar  beeldhouwer Jeroen Stok

 

Jeroen Stok maakt al meer dan 30 jaar kwaliteitssculpturen in opdracht van RVS, corten, brons en glas. Alles in nauw overleg met de klant zodat de wensen zo goed en fraai mogelijk op originele en exclusieve wijze worden verbeeld.

 

Beeldhouwtechnieken

RVS – Inox kunstwerken en sculpturen in opdracht zijn het resultaat van een unieke combinatie van moderne high-tech technieken en ambachtelijk vakmanschap waarbij passie en liefde voor het vak geen loze termen zijn.

RVS bewerkingstechnieken

RVS sculpturen of kunstbeelden bewerk ik met verschillende technieken. Daarbij maak ik gebruik van de moderne technieken zoals water- en lasersnijden maar ook traditionele technieken van smeedwerk tot etswerk (techniek van rond 1900)

Deze combinatie van moderne en traditionele beeldhouwtechnieken zorgt voor exclusieve en originele kunstobjecten en sculpturen die zich onderscheiden door hun fraaie gestileerde vormen en exclusieve afwerking.

Deze RVS design kunstobjecten en sculpturen zijn dan ook weggelegd voor en geliefd door echte liefhebbers en verzamelaars van moderne sculpturen.

 

RVS sculpturen 100% Nederlands vakmanschap

Al mijn RVS kunstopdrachten voor sculpturen in zijn stuk voor stuk gemaakt van prachtig edelstaal met een minimale dikte van 3 mm RVS 316. Ieder kunstbeeld is 100% Nederlands vakmanschap en handwerk. De afwerking van de lassen en de huid kan in overleg met de opdrachtgever of klant tot een spiegelkwaliteit worden uitgevoerd. Elk kunstwerk in opdracht is uniek –of krijgt in overleg met de klant een gelimiteerde oplage. In dat geval worden van een sculptuur slechts enkele exemplaren gemaakt.

Alle RVS sculpturen in opdracht – en vrije kunstwerken van RVS – hebben garantie. De kunstbeelden en sculpturen zijn geschikt voor binnen- en buiten.

Na plaatsing of levering ontvangt u een certificaat van echtheid zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van het kunstwerk.

 

Interesse voor kunst in opdracht?

Ook interesse om een kunstwerk in opdracht te laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Jeroen Stok en informeer naar de mogelijkheden.

Een deel van de RVS sculpturen die op de website jeroenstok.com te zien zijn kunt u ook bewonderen in diverse beeldentuinen en galerieën.

 

RVS sculptuur kopen? Jeroenstok.com levert een ruime keuze originele RVS sculpturen in opdracht! ✓ Originele ontwerpen  ✓Garantie ✓ certificaat van echtheid.

 

Dit artikel over RVS kunst in opdracht wordt u aangeboden door Jeroen Stok RVS sculpturen

Jeroen Stok – RVS kunstenaar

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

contact met de kunstenaar
https://www.jeroenstok.com/