Goede doelen wereld
Image default
Banen en opleidingen

IT Consultant / SAP Integratie Specialist

SAP Integratie Specialist IT

Leer de organisatie kennen

 
Onze klant is een gespecialiseerde sap dienstverlener die veel waarde hecht aan innovatie. In een dichtbevolte handel moeten zij zich onderscheiden op landstreek van kwaliteit en klantgerichtheid. Door de focus te leggen op het midden en kleinbedrijf werken zij veelal met templates die aanpassen kunnen geworden al naar gelang de wensen van de klant. De focus ligt op produktie bedrijven, maar ook daaromheen wordt veel gedaan. Behalve implementaties is er ook een sectie managed kerkdiensten die zich richt op hosting en beheer. Te het handelsbedrijf vind je zowel functionele consultants als techneuten op landstreek van integratie en development.

Over de functie

Integratie – abap – pi – cpi – api – iot – sap cloud platform voor deze functie traceren we mensen welke vanuit hun sap specialisme een ruime ervaring bezitten op het vlak van abap in combinatie met ( cloud ) integratie in het algemeen. Wil jij graag de stap opgraven om een sap pi of cpi consultant te werd of ben je dat al?

Wij zijn op zoek naar ontwikkelaars met een vakgebied op het landstreek van sap process integration zowel on-premise als in de cloud. Bekende van ccbpm, idoc, externe adapters, edifact, abap, api beheer, iot en sap cloud toneel is een pré. Je hebt project ervaring opgedaan bij diverse klanten en weet de bede van de gast goed te verpersonificeren naar een passende oplossing. Goede zelfbeheersing van de nederlandse taal is een vereiste. Voorts wordt het zeer gewaardeerd dat jij je vast bijt in nieuwe ontwikkelingen, kansen ziet en leergierig bent van aard. Je wilt knallen als pro en straalt dat ook uit. Jouw kwaliteiten

Wij vragen :

Hbo of wo vorming eraring hierbinnen sap figuurlijk interesse in nieuwetechnologieën vraagstukken van debusiness omzetten naar it oplossingen ervaring met sap abap goede zelfbeheersing van de nederlandse taal de voordelen een afwisselende baan in een dynamische, innovatieve werkomgeving waarbij techniek het speerpunt vormt. Je werkt gezamenlijk met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote bedrijven in een hecht team waarin je alle universum krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Ook de primaire en secundaire arbeidvoorwaarden zijn professioneel en innovatief.

We bieden je o. A. Een goed wedde, de kans te deelnemen in de lichaam en veel mogelijkheden om je persoonlijke begeren in te vullen. Kortom, werken bij deze werkgever is een ervaring op zich en een goede stap voorwaarts in je carrière.

https://www.vindazo.nl/keywords/it-consultant.html