Goede doelen wereld
Image default
Banen en opleidingen

Een NLP practitioner opleiding in zeven dagen

Wanneer je een NLP practitioner opleiding wilt volgen, kun je hiervoor uitstekend terecht bij RaVisie. RaVisie is een organisatie die NLP opleidingen, trainingen en workshops geeft. Bovendien geven ze NLP coaching aan mensen die dit nodig hebben. Ze zijn dus de juiste partij om in te schakelen wanneer je een NLP practitioner opleiding wilt volgen. Ze geloven erin dat men beter en sneller leert, wanneer men helemaal in de wereld van NLP ondergedompeld wordt. Daarom bieden ze geen opleidingen aan die een halfjaar duren en waarbij je een keer per maand wordt verwacht. Nee, ze bieden juist een opleiding aan waarbij je in zeven achtereenvolgende dagen helemaal ondergedompeld wordt in de wereld van NLP. Daar krijg je dan ook nog eens twee gratis oefendagen bij.

Wat heb je aan een NLP practitioner opleiding?

Bij een NLP practitioner opleiding leer je alles over het brein. Je komt erachter hoe jouw brein in elkaar zit en hoe het brein van anderen werken. Hierbij focus je je op onbewuste patronen in het denken en in het gedrag. Hierdoor kijk en luister je op een andere manier naar acties en uitspraken van anderen. Door te leren hoe jouw en hoe andermans brein werkt, ontdek je hoe je op deze onbewuste patronen kunt inspelen. Zo leer je beter te communiceren. Niet alleen naar anderen, maar ook naar jezelf. Na de NLP practitioner opleiding weet je hoe je jouw ‘staat van zijn’ kunt sturen, zodat je je beter gaat voelen. Hierdoor krijg je meer grip op jouw eigen leven.

Schrijf je online in voor de opleiding

Heb je interesse in een NLP practitioner opleiding? Ga dan naar de website van RaVisie waarop je je gemakkelijk kunt inschrijven. Wil je liever eerst meer informatie? Ga dan naar de pagina’s waarop je meer kunt lezen over hoe de opleiding verloopt en wat de inhoud van de opleiding precies is. Waar wacht je nog op?

https://ravisie.nl/