Goede doelen wereld
Image default
Banen en opleidingen

Leer alles over de eigenschappen van kleding met een mode opleiding

Als je al enige jaren werkzaam bent in de mode retail, denk je wellicht dat het volgen van een mode opleiding niet meer nuttig is. Maar toch kan deze opleiding je helpen een nog succesvoller verkoper te zijn. Doordat tijdens een opleiding alle facetten van de modebranche besproken worden, zit er voor iedereen nieuwe informatie bij. En met meer kennis, kun je de klanten in je winkel nog beter adviseren. Daardoor nemen de conversie en dus ook de omzet toe. Bovendien maakt het jouw werk voor je ook leuker als je de klanten een professioneel advies op maat kan geven.

Wat kun je verwachten tijdens het volgen van een mode opleiding?

Een goede mode opleiding is de opleiding Mode Adviseur van Detex Opleidingen. Wat leer je tijdens deze opleiding? In vijf dagen leer je alles over de basis van kleding en mode. Bijvoorbeeld hoe kleding wordt gemaakt, van het maken van verschillende garens tot het bedrukken van kleding. Daarbij leer je alles over maatsoorten, pasvormen, modelnamen en het verschillen tussen casual en representatieve kleding. Daarnaast weet je na het volgen van deze opleiding ook hoe modetrends ontstaan en worden onderwerpen als silhouetbelijning, kleurtypes en decoratie besproken. Tot slot leer je natuurlijk ook hoe de winkel zo aantrekkelijk mogelijk kan worden ingericht.

Zet de opleiding tot mode adviseur op jouw CV

De opleiding tot Mode Adviseur is zeker een aanwinst voor op jouw CV. Als je jouw opleiding volgt bij Detex Opleidingen is dit een groot voordeel bij toekomstige sollicitaties. Deze opleider heeft namelijk jarenlange praktijkervaring en is daardoor een bewezen opleider. Met een enthousiaste docent maak je jezelf de lesstof snel eigen en uiteraard is alle nieuwe kennis direct toepasbaar in de praktijk. Op de website schrijf je je gemakkelijk in voor de opleiding tot Mode Adviseur. Zo kun je binnenkort jouw klanten nog beter van een passend advies voorzien.

https://www.detex.nl