Goede doelen wereld
Image default
Banen en opleidingen

Risk Manager Kredietrisico

Risk Manager Kredietrisico

Den Haag
Vast contract,
Onbepaalde tijd
Fulltime

Klinkt de term bcbs 239 als rietje in jouw oren? kent deze eba aanwijzing absoluut geen geheimen voor je? dan is dit je kans en dan kan jij nu het team van risk beheer kredietrisico intensiveren.

Voor de onderdeel risk management / kredietrisico zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die invulling wil doneren aan de functie van risk manager ( focus op data ).

De tak risk beheer identificeert nieuwe risico ‘s, beoordeelt en kwantificeert tijdschrift de bestaande risico’s. De tak vertaalt de risico ’s naar limieten, bewaakt deze limieten en rapporteert over deze risico ‘s, voorspellen van een vonnis en waar nodig een advies. Hierbij wordt de gehele winkelketen van tactiek tot grens ( via risk appetite ) bestreken. Werkzaamheden sturen zich tijdens meer op het markt-, liquiditeits-, krediet- en operationeel risico.

De sectie risk management/kredietrisico is een subafdeling in de sectie risk management. Risk management/kredietrisico is gedurende andere aansprakelijk voor het risicobeleid met liaison tot kredietverstrekking, de interne modellen voor het beoordelen van kredietwaardigheid, beleid en limietbewaking voor financiële tegenpartijen, rapportages over de kredietportefeuilles, het ( her ) beschaven van ( krediet ) risicomodellen en het beoordelen van modellen die elders in de sociale groep ontwikkeld zijn. De sectie participeert in bankbrede projecten en diverse risicocommissies in de bank.

De gedeelte bestaat uit 6 medewerkers, waaronder de baas.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Borgen van data het ( her ) evolueren van kredietrisicomodellen. Het beoordelen van ( nieuwe ) modellen ( die elders in de lijf ontwikkeld zijn ) het executie van risico-analyses. Het vervaardigen van bruikbare managementinformatie. Interpretatie en implementatie van regelgeving. Bijdragen aan ( bankbrede ) projecten.

Voornaamste functie-eisen

Je hebt een wo studie succesvol afgerond bij trek in de wending econometrie/ economie of informatiekunde je hebt affiniteit met data management je staat vroegtijdig in je loopbaan, maar hebt enkele jaren relevante werkervaring bij een financiële instelling. Als je ervaring hebt met het oefenen van modellen, dan wel het reviewen van modellen dan is dat een pré. Je kunt bancaire wet- en regelgeving doorgronden en de impact hiervan voor bng bank begrijpelijk samenvatten. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het nederlands en in het engels, zowel verbaal als schriftelijk. Affiniteit met prudentieel beheer is een pré.

Geaardheid en vaardigheden

Je bent actief ingesteld. Je voelt je verantwoordelijk voor de goede afhandeling van de spullen die je oppakt en aarzelt niet anderen om hulp te vragen als dat noodzakelijk is. Je communiceert op een correcte en heldere wijze met inwonende en externe partijen en bent ook in staat om de juiste ’toon ‘ te kiezen. Je bent flexibel en doet in voorkomende gevallen een stapje extra. Je bent stress bestendig en kunt in deze situaties goed prioriteren. Je werkt gestructureerd en secuur. Duidelijke vastlegging van de werkzaamheden is vanzelfsprekend voor je.

Wat doneren wij?

Je komt werken bij een duurzame en maatschappelijk betrokken bank, waarbij het bij van de consument voorop staat in alles wat we doen. Salaris. Als jij de perfecte kandidaat bent, bieden we je een gepast maandsalaris op voetbeen van 36 uur. Opleidingen. Er is een ruim begroting voor trainingen en opleidingen ; ook specifiek gericht op jouw persoonlijke ontwikkelingen. Vakantie. 29 dagen per jaar. Je kunt zelfs uren bijkopen als je belooft achterspeler te komen. Een hecht team met collega ’s die oprecht interesse in mekaar hebben. Een mooi kantoor. Midden in het bruisende centrum van den haag. Leuke activiteiten. Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert ( zoals borrels, een familiedag, golf- en voetbaltoernooi en korting op abonnementen ). En nog veel meer, maar dat hoor je nog wel. Jij bent nu aan zet

Hoe is het om bij bng bank te werken? lees het hier!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteer.html

Gerelateerde artikelen

Studentenuitzendbureau Den Bosch brengt de gewenste mensen naar uw bedrijf

Leer alles over de eigenschappen van kleding met een mode opleiding

Wat moet je allemaal invullen bij het inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda?