Goede doelen wereld
Image default
Banen en opleidingen

Wat moet je allemaal invullen bij het inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda?

Als je van plan bent je te gaan inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda, zul je zien dat er vaak gewerkt wordt met een online intake formulier. Bij Raaak personeel is dit een eenvoudig formulier dat je in vijf minuutjes hebt ingevuld en verstuurd. Je kunt erbij je CV uploaden zodat ze direct alle informatie hebben over je opleidingen, werkervaring en andere relevante informatie.

Wat is relevante informatie bij het inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda?

Als je nog geen CV hebt klaarliggen, is het dus handig om er eentje te maken. Dit hoeft als je je inschrijft bij een uitzendbureau omstreken Breda geen grafisch opgemaakt document te zijn. Gewoon een lijst met alle informatie in Word is vaak voldoende. Belangrijk is vooral dat je bij het inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda alle relevante informatie opgeeft die laat zien wie je bent en welke ervaring je hebt. Zodat het uitzendbureau zo goed mogelijk geschikte vacatures kan voorstellen en jij zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Naam, adres en contactgegevens

Op het intakeformulier als je, je gaat inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda, zul je ook altijd je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en e-mailadres moeten achterlaten. Zo kan het uitzendbureau snel contact met je opnemen voor een persoonlijk intake gesprek en natuurlijk als ze een geschikte vacature voor je hebben gevonden.

De gegevens op je CV

Op je CV lijst je alle belangrijke informatie op die laat zien wie je bent, welke ervaring je hebt en welke soft-skills je hebt naast de kennis van je opleidingen. Schrijf zeker ook workshops of cursussen op die je hebt gevolgd en vergeet niet om bijbaantjes, vrijwilligersfuncties of verenigingswerk te benoemen. Het werk dat je in de commissie hebt gedaan tijdens het studeren was dan wel niet betaald, maar heeft je wel ervaring laten opdoen in een team die iets voor elkaar moet krijgen.

https://www.raaakpersoneel.nl/