Goede doelen wereld
Image default
Beauty en verzorging

Bereid je voor op de zomer!

Als je er van de zomer helemaal mooi en zelfverzekerd bij wilt lopen, is het nu de perfecte periode om je hierop voor te bereiden. Met de zomer in zicht is het tijd om je huid, haar en lichaam helemaal summerproof te maken. Zo doe je het!

Laseren

Korte broekjes, mooie rokjes en zwierige jurkjes, je benen mogen gezien worden deze zomer! Ook zal je op vakantie vaak in zwemkleding te vinden zijn. Niets zo vervelend als stoppeltjes, of nog erger: irritatie en scheerbultjes op je huid.Dit kun je voorkomen door je bikinilijn, oksels en benen te laseren. Er wordt een laser apparaat gebruikt om je haren definitief te verwijderen en het maakt je huid nog egaler ook. Na een aantal behandelingen zal je al verschil merken. Je mag alleen na het laseren niet direct de zon in. Begin er dus ruim van tevoren mee! 

Peelen

Je huid is een hele tijd verstopt geweest onder lange mouwen en lange broeken. Die kan dus ook wel een oppepper gebruiken. Ook zal je huid in de zomer veel te verduren krijgen van de zon. De bovenste huidlaag zal verdikken en wordt geactiveerd tot het aanmaken van meer pigmentcellen. Dit kan zorgen dat je sneller pigmentvlekjes en acne krijgt. Je kunt je huid hier op voorbereiden door voor de zomer een lichte peeling te doen bij een dermatoloog of schoonheidsspecialiste. Zo’n peeling kan ervoor zorgen dat je minder last krijgt van acne en pigmentvlekjes. 

De summer look

Om helemaal met een prachtige huid en look de zomer in te gaan, kan een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste geen kwaad. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling waar je huid helemaal goed wordt gereinigd en goed gehydrateerd. Je huid zal een prachtige summer glow krijgen. Om het compleet te maken laten we ook de wenkbrauwen en wimpers nog onder handen nemen. Een wimper- en browlift zullen ervoor zorgen dat je er altijd verzorgd en stralend uitziet. Zo hoef je ook geen make-up meer te dragen, wat het helemaal perfect maakt voor de warme zomerdagen. Dit kun je laten uitvoeren voordat je op vakantie gaat en je hoeft je nergens meer druk om te maken!