Goede doelen wereld
Image default
Beauty en verzorging

Een keratine behandeling voor glanzend haar

Wie wil er nu geen glanzend haar? Het is natuurlijk een meisjes droom om volle en glanzende lokken te hebben die mooi ingevlochten kunnen worden, in een staart gedragen kunnen worden of natuurlijk lekker los gedragen kunnen worden. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk om gezond haar te hebben. Wanneer je geen gezond haar hebt wordt het hebben van vol en glanzend haar natuurlijk een stuk lastiger. Of toch niet? Want tegenwoordig bestaat er een keratine behandeling thuis die het haar vanuit de kern zou herstellen. Daar moesten wij natuurlijk meer van weten en daarom gingen we op onderzoek uit. 

Wat is een keratine behandeling? 

Een keratine behandeling is een behandeling die veelal bij de kapper kan worden uitgevoerd voor het verkrijgen van gezond en glanzend haar. De behandeling bestaat uit 3 verschillende delen te beginnen met de shampoo. Door het wassen van het haar met de shampoo wordt het haar geprepareerd voor het aanbrengen van de keratine. Na het wassen en het gedeeltelijk drogen van het haar kan de keratine met een kwast en plastic handschoenen worden aangebracht. Nu is het belangrijk om het haar in zijn geheel te drogen en ieder plukje 7 maal met een stijltang te stijlen. Hierdoor wordt de keratine optimaal opgenomen door het haar. Nu dient het haar langere tijd niet nat gemaakt te worden en ten slotte kan het haar nagespoeld worden met de speciale conditioner. Het haar heeft nu een keratine behandeling ondergaan en zal vele malen gezonden aanvoelen. 

Bij welke kapsalon kan ik een keratine behandeling ondergaan? 

De meeste salons zullen bekend zijn met de behandeling, echter zullen niet alle salons de behandeling aanbieden. Om deze reden is het verstandig om hier even op te zoeken. Niet alleen bij kapsalons kunt u deze behandeling tegenkomen, ook beauty salons bieden deze behandeling veelal aan. Tijdens de behandeling wordt er niet geknipt en om deze reden hoeft de behandeling niet per se door een ervaren kapper te worden uitgevoerd. Sinds de enorme populariteit van de behandeling is het ook mogelijk om een thuis kit te kopen. In deze kit zit alles wat nodig is om de behandeling zelf uit te voeren. De shampoo, keratine en conditioner zijn in gepaste hoeveelheid toegevoegd inclusief een duidelijke handleiding. Omdat het uitvoeren van de behandeling niet moeilijk is, is het uitvoeren van een keratine behandeling thuis erg laagdrempelig. 

keratine behandeling

Waarom is de keratine behandeling zo populair? 

De resultaten van de keratine behandeling zijn verbluffend. Producten die echt goed zijn gaan vaak snel rond door mond tot mond reclame en de keratine behandeling is een van deze producten. Dankzij deze behandeling hoef je niet meer dagelijks je haar te stijlen of je dagelijks te ergeren aan vervelende baby haartjes die allemaal een andere richting opstaan. De keratine behandeling maakt het mogelijk om het haar geheel in toom te houden en als extra effect gaat het ook nog eens prachtig glanzen. Wie wil dat nu niet? 

Zou je ook graag een keratine behandeling willen ondergaan? Zoek dan snel een gepaste kapsalon in de buurt of kies voor een van de vele thuis kits zoals die van Keratine Behandeling Shop. Vandaag besteld betekent bij deze webshop morgen al in huis! 

 

https://www.keratinebehandelingshop.nl/