Goede doelen wereld
Image default
Beauty en verzorging

Laat u knippen door deze kapper vlak bij Krimpen aan den IJssel

Woont u in Krimpen aan den IJssel en bent u op zoek naar een goede kapper die ook heren knipt? Dan bent u bij Monique’s Hairfasion in Krimpen aan de Lek aan het juiste adres. Op slechts tien minuten rijden vanaf Krimpen aan den IJssel vindt u deze kapper. U kunt hier als man terecht voor diverse behandelingen. Wilt u uw haar in een specifiek model laten knippen? Dan kunt u erop rekenen dat de kappers van deze kapsalon dit met uiterste zorgvuldigheid voor u doen. Naast het laten knippen van uw haar, kunt u ook bij deze kapsalon terecht voor een behandeling met de tondeuse of gordi boldi. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het scheren van baarden. Dit doen ze op een klassieke manier met een open mes.

Het team van deze kapsalon

Wanneer u bij Monique’s Hairfashion binnenloopt, merkt u direct dat er een goede sfeer hangt. Het team van deze kapsalon is creatief, gezellig en heel spontaan. Tijdens een behandeling hoeft u zich dus niet ongemakkelijk te voelen. Daarnaast is het knippen en in model brengen van haren voor ieder teamlid een echte passie. Dit stralen ze uit door de creaties die ze weten te realiseren. Samen streven ze één belangrijk hoofddoel na, namelijk dat de klant tevreden en enthousiast de kapsalon verlaat na een behandeling. U kunt er dus op rekenen dat deze kapper vlak bij Krimpen aan den IJssel er alles aan doet om uw wensen waar te maken.

Een afspraak maken

Wilt u graag geknipt worden door een van de gepassioneerde kapsters van Monique’s Hairfashion? Maak dan vandaag nog een afspraak bij deze kapsalon uit Krimpen aan de Lek. Dit kunt u online doen, maar het is ook mogelijk om even te bellen. Het telefoonnummer van deze zaak vindt u op hun website. De kappers van deze kapsalon verwelkomen u graag!

https://moniqueshairfashion.nl/