Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Huis verkopen met huurders erin

Wilt u een huis verkopen, maar zitten er nog huurders in de woning?

Bent u bang dat de huurders in de woning niet mee willen werken aan bezichtigingen, waardoor u uw huis niet zal kunnen verkopen? Wanneer u uw huis verkoopt aan een makelaar is het mogelijk om uw woning te verkopen zonder dat het wordt bezichtigd. Op deze manier kunnen de huurders gewoon in de woning blijven.

 

Wanneer is het mogelijk uw huis te verkopen terwijl er nog huurders inzitten?

Het verkopen van uw woning aan een makelaar zonder bezichtigingen is mogelijk in uitzonderlijke situaties. Hierbij kunt u denken aan problemen met de huurders of onenigheden. Wanneer u uw huis verkoopt aan huisverkopenaanmakelaar.nl zorgen wij er voor dat u uw huis met huurder kan verkopen tegen gunstige voorwaarden. Wanneer wij uw woning niet kunnen bezichtigen is het wel van belang dat u ons voldoende informatie geeft over de woning zodat wij een beeld kunnen krijgen van de woning en de huidige situatie. Wij kopen huizen aan in alle staten, zowel huizen klaar voor de verkoop, als kluswoningen. Ook de samenstelling van het huishouden is geen probleem, zowel gezin, koppel als alleenstaand. Wat de aard van het verhuur ook is, er is altijd een mogelijkheid de woning succesvol te verkopen.

Zorgeloze verkoop

Wanneer u uw verhuurde huis aan huisverkopenaanmakelaar.nl wilt verkopen, zorgen wij oor een veilige en zorgeloze verkoop zonder enige onzekerheden. Bij ons hoeft u geen makelaarskosten te betalen. Wij zorgen voor een directe en snelle verkoop. U kunt u bij ons aanmelden door middel van het invullen van het formulier op de website. Bij aanmelding doorloopt u de volgende stappen:

  1. Kosteloos uw woning aanmelden voor een vrijblijvend bod.
  2. Vinden onderhandelingen plaats over uw wensen.
  3. Koopovereenkomst wordt getekend en gegevens worden verstuurd naar de notaris.
http://huisverkopenaanmakelaar.nl/huis-verkopen-met-huurder-erin/