Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Aluminium tuinpoorten kopen?

Bent u van plan om aluminium tuinpoorten te kopen? Een tuinpoort van dit materiaal wordt steeds vaker besteld, omdat aluminium niet roest of rot. Wanneer u een lange levensduur belangrijk vindt, is het dus goed om voor aluminium te gaan. Deze tuinpoorten gaan in vergelijking met houten of stalen poorten veel langer mee. Heeft dit u ook de doorslag gegeven om voor een aluminium tuinpoort te gaan, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbaar adres die mooie poorten verkoopt? Ga dan eens langs bij Automatic Gate Design in Boom. Doe inspiratie op in hun showroom, waar u allerlei soorten poorten vindt. Bent u niet in de gelegenheid om de showroom te bezoeken? Bekijk dan alle poorten en andere producten via de website.

Zowel installatie als reparatie

Bij Automatic Gate Design verkopen ze niet alleen aluminium poorten en andere producten, maar bieden ze u ook verschillende handige diensten aan. Zo kunt u onder andere de installatie van uw tuinpoort aan hen overlaten. Met meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van allerlei verschillende poorten, installeren ze uw poort uiterst nauwkeurig. Wanneer u een poort koopt bij Automatic Gate Design hoeft u zich nergens druk om te maken. Ze verkopen enkel aluminium tuinpoorten van hoge kwaliteit en bieden u daarom tien jaar garantie. Mocht uw poort, ondanks de hoge kwaliteit en vakkundige installatie, toch kapotgaan? Dan komen de reparateurs van Automatic Gate Design langs voor herstelwerkzaamheden.

Kies uit een ruim aanbod aan tuinpoorten

Automatic Gate Design heeft een uitgebreid aanbod aan tuinpoorten. Bezoek de showroom in Boom waar u onder andere aluminium tuinpoorten en afsluitingen vindt. Vanwege het ruime aanbod is er voor elke tuin een passend product te vinden. Zoekt u juist als bedrijf naar bijvoorbeeld verkeerscontrolepanelen, slagbomen of industriële poorten? Ook dan zit u in Boom goed. Wanneer u moeite heeft met het maken van de juiste keuze, kunt u altijd om een persoonlijk advies vragen.

https://agdesign.be/