Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Bestel snijbloemen van de groothandel

Snijbloemen voor uw groothandel bestellen doet u bij Van de Werken Lisianthuskwekerij BV. Deze kwekerij richt zich op het kweken van mooie bloemen die snel bij uw groothandel geleverd worden. Van de Werken levert deze bloemen waar dan ook in het land. Elke dag gaan de chauffeurs van de kwekerij op weg naar groothandels die snijbloemen bij ze besteld hebben. Als u wilt, komen ze ook graag bij u langs. Zowel bij grote als kleine groothandels levert Van de Werken snijbloemen.

Welke snijbloemen kan uw groothandel verwachten?

Als u snijbloemen bestelt bij Van de Werken, kunt u mooie bloemen van goede kwaliteit verwachten. De bloemsoort die hier geteeld wordt, is de lisianthus. Dit is een fijne bloem die in meerdere kleuren te vinden is. U kunt bij Van de Werken zelfs uit negen kleuren kiezen. Kies één kleur of kies meerdere kleuren. U bepaalt zelf wat er geleverd wordt. Van lichtroze tot prachtig wit, alles kan. Als u de bloemen aan een boeket toe wilt voegen, brengt elke kleur een eigen karakter met zich mee. Zo vormt u karaktervolle boeketten. Voor elke situatie, van feestjes tot bruiloften, zijn de boeketten leuk.

Een expert in snijbloemen voor de groothandel

Van de Werken is een expert in snijbloemen en specifieker in het kweken van de lisianthus. Het kweken en leveren doet deze kwekerij immers al twintig jaar. In die tijd heeft het bedrijf geleerd hoe de bloemen het best gekweekt kunnen worden. De bloemen groeien allemaal in een kas, tien centimeter van elkaar verwijderd. Ze ontvangen genoeg zorg en water zodat ze gezond kunnen groeien. Wanneer ze geleverd worden, gebeurt dit met speciaal transport dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de bloemen optimaal blijft. Dit transport is van de kwekerij zelf. Zo wordt er gegarandeerd dat de levering goed verloopt.

https://vdwerkenlisianthus.nl/