Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Betonnen legoblokken zijn een goede oplossing bij veel bouwprojecten

Ben je met een bouwproject bezig en wil je wanden, opslagvakken of keringen van grond of water creëren? De betonnen legoblokken van Cementbouw Recycling B.V. zijn dan een goede oplossing. Door het praktische ontwerp zijn de betonnen legoblokken goed op elkaar te stapelen en aan elkaar te bevestigen. Mede door de goede kwaliteit van de betonnen legoblokken zijn de blokken meerdere keren te gebruiken. Ook heeft deze specialist altijd een grote voorraad, zodat jouw legoblokken snel geleverd kunnen worden. Zo kun je meteen verder met jouw bouwproject, zodat je dit snel kunt afronden.

De legoblokken worden op duurzame wijze geproduceerd

De betonnen legoblokken worden altijd gemaakt met BK-cement, dat voldoet aan het keurmerk Bodemkwaliteit, waardoor dit materiaal de bodem gegarandeerd niet schaadt. Ook niet als de betonblokken met vocht in contact komen. Hierdoor kunnen de legoblokken ook gebruikt worden als deze in contact gaan komen met regenwater, grondwater of water om de bouwwerken te reinigen. Daarbij wordt duurzaamheid steeds belangrijker, en dus passen deze legoblokken bij het duurzaam verantwoord ondernemen. Dit komt ook doordat de betonnen legoblokken veelal worden gemaakt uit restbeton. Dit wil zeggen dat de blokken gemaakt worden van gerecycled beton, dat gehaald wordt uit afgedankte bouwmaterialen. Zo maken zij RAMAC, een wegverhardingsproduct met een lage CO2-waarde. De betonblokken zijn thermisch zeer hoogstaand, gaan lang mee en zijn ook nog eens geluidswerend. Mede hierdoor zijn de betonblokken geschikt als je duurzaamheid belangrijk vindt.

Vraag om deskundig advies aan deze specialisten

Wil je meer weten over onze betonnen legoblokken? Of wil je meer weten over de hoge kwaliteit? Stel je vragen dan aan de specialisten van Cementbouw Recycling. Ze helpen je graag, bijvoorbeeld met het vinden van de juiste grondstoffen voor jouw betonnen legoblokken. Zij zoeken altijd naar de beste oplossing voor iedere klus. Hierbij denken deze specialisten graag met je mee, vanaf de voorbereiding van het project tot de afwerking ervan. Dit bedrijf is dan ook voorzien van een CSC-keurmerk en van diverse certificaten.

https://www.cementbouw.nl/