Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

De bijzonderheden van houtlook en betonlook tegels

In het kiezen van een nieuwe tegelvloer moeten vaak concessies worden gedaan. Niet alleen in stijl, maar ook in prijs en kwaliteit. Het vinden van prachtige, goedkope vloertegels die aan al uw wensen voldoen, is een hele uitdaging. Tegenwoordig is er echter zeer veel mogelijk. Zo zijn de betonlook en houtlook tegels in opkomst. Dit zijn twee soorten tegels die ieder huis een eigen uitstraling geven. Wat zijn precies de bijzonderheden van deze tegels?

Betonlook tegels geven een robuuste uitstraling

De betonlook tegels zijn een mooie toevoeging in een huis dat een stoer uiterlijk heeft. Meer dan laminaat of vloerbedekking benadrukt het de robuuste elementen in een huis en legt het een, letterlijk, stevige basis. Daarnaast zijn betonlook tegels goed schoon te houden en door de vele soorten ideaal te combineren met ieders specifieke wensen. Doordat u kunt kiezen uit verschillende kleuren is er voor ieder interieur een juiste tegel.

Houtlook tegels: niet van echt hout te onderscheiden

Een andere optie is zijn de houtlook tegels, die ook erg populair zijn. Door het levensechte uiterlijk zijn ze niet van echt hout te onderscheiden en geven ze een interieur die specifieke, warme toevoeging die eigenlijk alleen hout kan bieden. Deze goedkope vloertegels zijn echter een stuk gemakkelijker in onderhoud dan een houten vloer en zijn daarmee een mooi alternatief. Net zoals houten vloeren in diverse kleuren te kiezen zijn, zijn ook houtlook tegels in verschillende tinten verkrijgbaar.

Goedkope vloertegels voor ieder interieur

Een nieuwe vloer kan flink in de kosten lopen, zeker als het om tegels gaat. Bij Tegeloutlet Kroon zijn zowel de houtlook als betonlook tegels voor een aantrekkelijke prijs te vinden. Ook zijn de diverse soorten tegels in de outlet zelf te zien, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bovendien is er een flinke voorraad, zodat de goedkope vloertegels indien gewenst meteen mee naar huis kunt nemen. Tegeloutlet Kroon is gevestigd in Meerkerk, aan de A27.

Gerelateerde artikelen

Wilt u uw eigen boek laten maken?

Uw eigen hardcover boek drukken bij De Beste Boekdrukkers

Hoe organiseer je je werkruimte met de 5S methode?