Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

De Cinewall wordt steeds populairder

In de moderne interieur bladen staan ze tegenwoordig overal, de cinewalls. Een cinewall zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Door de diversiteit en de mogelijkheden past er bij iedereen wel een cinewall. Een cinewall brengt een woonkamer naar een ander level als het gaat om uitstraling. 

Bioscoop voor thuis

Met een cinewall creëert u een bioscoop voor thuis, doordat de tv in de muur is het hele idee van een tv kwijt. Het lijkt nu letterlijk op een beeldscherm in een wand. Door ook nog speakers in te bouwen komt het geluid vanuit achter de tv. Hierdoor lijkt het alsof u helemaal wordt meegetrokken in uw film, serie of programma. Het tv kijken wordt hierdoor naar een compleet ander niveau gebracht.

Soorten en maten

Niet iedereen heeft dezelfde smaak, daarom is het mogelijk een cinewall helemaal samen te stellen naar uw smaak. Ook heeft niet iedereen dezelfde grootte qua woonkamer dus zijn er ook verschillende maten. U kunt voor een cinewall kiezen uit verschillende materialen en kleuren, hierdoor kunt u uw cinewall eigen maken. U kunt er ook voor kiezen een sfeerhaard te laten plaatsen in uw cinewall. Deze geeft u een hele moderne en sfeervolle uitstraling. Er is ook een mogelijkheid om nisjes te maken in de cinewall zodat u hier nog van alles in kunt zetten. 

Alles op maat

Omdat niet alle woonkamers even groot zijn kan een cinewall op maat gemaakt worden, dit kan op de centimeter nauwkeurig. Wanneer u uw maten en ontwerp doorgeeft wordt de cinewall op een externe locatie gemaakt, de cinewall wordt op zo’n manier gemaakt dat de uiteindelijk alleen nog maar in elkaar gezet hoeft te worden. Wanneer de cinewall bij u wordt geplaatst is deze binnen een mum van tijd klaar, ook heeft u geen last van kluswerkzaamheden en de troep die hierbij komt kijken.