Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf voert een nauwkeurige keuring uit aan uw verwarmingsketel

Wilt u een keuring aan uw verwarmingsketel laten uitvoeren? Laat dit dan doen door de professionals van K.K. Brandertechniek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen aan technische installaties. De medewerkers hebben over de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en staan bekend om hun nauwkeurige inspecties. Ze werken volledig volgens de SCIOS-richtlijnen en zijn ook nog eens ISO9001 gecertificeerd. Ze worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke organisatie die kijkt naar de kwaliteit van de werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van een keuring van de beste kwaliteit.

Welke installaties worden door deze specialist gekeurd?

Doordat K.K. Brandertechniek volledig SCIOS gecertificeerd is, zijn ze een van de weinige bedrijven in heel Nederland die op alle disciplines keuringen mogen uitvoeren. Hierbij maakt het niet uit om welk toestel of merk het gaat. Deze disciplines, ook wel scoops genoemd, zijn als volgt:

  • Atmosferische verwarmingsketels en luchtverhitters
  • Warmwaterketels en luchtverhitters met ventilatorbranders
  • Stoomketels en heetwaterketels
  • Industriële installaties
  • Houtkachels
  • Nox metingen en SO2 metingen
  • Brandstofleidingen voor aardgas
  • Brandstofleidingen voor olie

Tijdens het keuren van al deze disciplines wordt dezelfde werkwijze gehanteerd. De installatie wordt volledig gecontroleerd en voornamelijk de energiezuinigheid, optimale verbranding en het veilig functioneren van de installatie staan hierbij centraal. Daarnaast wordt er gekeken naar de afstelling voor verbanding, het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en brandstof en de afvoer van verbrandingsgassen. Alle belangrijke factoren worden in de keuring meegenomen, zodat u nog jaren met uw verwarmingsketel vooruit kunt.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse gekregen en wilt u de keuring van uw verwarmingsketel laten uitvoeren door de professionals van K.K. Brandertechniek? Neem dan contact met op met het bedrijf en informeer naar de mogelijkheden. De medewerkers van de serviceafdeling staan u graag te woord. Ook bij een storing aan uw installatie kunt u hen bereiken. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar. In het geval van een storing wordt er zo snel mogelijk een monteur gestuurd die het probleem komt verhelpen. Door de centrale ligging van de serviceafdeling hoeft u nooit lang te wachten.

https://kkbrandertechniek.nl/