Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Een pakket retourneren? Zo bereikt u de klantenservice van grote bedrijven

Black Friday 2021, het shop-fenomeen dat overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten, is net voorbij. Naast het plezier dat uit het winkelen voor kerstcadeaus, kleding, schoenen of accessoires wordt gehaald, kan er soms een misser tussen zitten. Misschien is de maat niet juist, staat de kleding niet zoals u gewenst had, of was de kleur net anders op de website. In dat geval kunt u uw aankoop retourneren. Maar hoe doet u dit zonder een website af te speuren naar contactgegevens? Hier leest u hoe u gemakkelijk de klantenservice van grote bedrijven kunt bereiken.

Aankopen retourneren

Vaak is het lastig om de contactgegevens van een bedrijf op te zoeken. Sommige bedrijven hebben hun contactinformatie goed verstopt. Om het u allemaal wat makkelijker te maken, heeft Klantenservice Direct al die gegevens op een rijtje gezet. Zo hoeft u alleen maar het bedrijf in te typen, waarna u direct kunt bellen of een e-mail kunt sturen. Het allerfijnste is dat het een gratis service is. 

Telefoon retourneren

Tijdens Black Friday zijn er vaak hele mooie deals voor telefoons en accessoires. Het is daarom meer dan logisch dat u hier een fijne telefoon heeft uit kunnen kiezen. Maar wat als het toch niet helemaal bevalt? Dan moet u het pakket retour sturen. Dit zijn de stappen om een telefoon retour te sturen:

  1. Verpak de telefoon in de originele verpakking. Gebruik plastic om te zorgen dat er tijdens de terugreis geen schade kan ontstaan. Zo voorkomt u dat uw telecomprovider hem niet zal accepteren.

  2. Bevestig het voorafbetaalde verzendlabel dat de telecomprovider u per e-mail heeft gestuurd, aan de buitenkant van de doos.

  3. Voor het retourneren van batterijen gelden specifieke etiketteringsvereisten. Gebruik de stappen om ervoor te zorgen dat uw retourzending goed is verpakt.

  4. Breng uw pakket naar de dichtstbijzijnde verzendlocatie.

Houd de kortingen in de gaten

Als u meer gaat shoppen in het kader van Black Friday, houd dan goed de kortingen in de gaten. ​​Kijk voor Early-Bird Shopper kortingen. U hoeft vaak niet te wachten tot Black Friday om te profiteren van de vlaag van kortingen, omdat veel retailers early-bird kortingen bieden. Misschien kunt u zelfs al uw “Black Friday”-inkopen al voor Thanksgiving doen en de drukte vermijden.

Vroeg beginnen geeft u ook een betere kans om uw artikelen op tijd te krijgen als de winkelier geen voorraad meer heeft als gevolg van recente problemen met tekorten of een hoger dan verwachte vraag.

Verwacht dat retailers in de loop van november en december met verschillende aanbiedingen adverteren, dus houd de prijstrends voor uw topartikelen goed in de gaten. De deals kunnen beperkt zijn tot een bepaalde dag of periode, en producten kunnen snel uitverkocht zijn.

Wilt u in contact komen met de klantenservice van telecom? Klik op de link en u vindt direct alle gegevens.

https://klantenservicedirect.nl/