Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Een wasserij in Rotterdam die alle mogelijkheden biedt

Wat voor stof u ook wilt wassen of laten wassen, bij wasserij Easy Wash in Rotterdam kunt u altijd terecht voor een brandschoon resultaat. Wilt u uw waardevolle textiel, suède, leer of andere stof een kwalitatieve wasbeurt geven? Dan weet u zeker dat u op deze plek goed zit. Deze wasserij is te vinden in Rotterdam Zuid en biedt verschillende diensten aan. Bovendien is de wasserij van alle gemakken voorzien en is hier een grondige reiniging van uw wasgoed snel voor elkaar. Bent u een particuliere klant met een kleine hoeveelheid was die gewassen moet worden, of een zakelijke klant die met een flinke tas personeelskleding langskomt? Het maakt bij deze wasserij in Rotterdam niet uit, want hier kunnen ze u altijd van dienst zijn.

Verschillende services beschikbaar

Naast brandschoon wasgoed, kunt u ook rekenen op een persoonlijke service en een hoge kwaliteit van voorzieningen. U kunt bijvoorbeeld zelf gebruikmaken van de nieuwste apparatuur van het merk Miele. De wasmachines hebben soft-care trommels die ervoor zorgen dat uw kleding niet snel slijt en dat uw was nóg schoner is dan normaal. De selfservice, waarbij u deze moderne apparatuur kunt gebruiken, maakt het mogelijk om tegen een scherpe prijs uw goed perfect te wassen. Het opruimen ervan lukt zeker met de krachtige en snelle drogers en handige vouwtafels. Zo hoeft u uw kleding alleen nog maar in de kast te leggen! Liever nog meer tijd besparen? Kies dan voor de fullservice van Easy Wash. U levert uw goed dan in bij de balie en haalt het weer schoon, droog en opgevouwen op. Maak het u nog gemakkelijker met de haal-en-breng-service door uw was op te laten halen en terug te laten brengen. Wat wilt u nog meer?

Elke dag geopend voor een grondige wasbeurt

De wasserij Easy Wash is te vinden aan de Groene Hilledijk 149 te Rotterdam. Elke werkdag kunt u er terecht voor de full- en selfservice tussen 8.30 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 13.00 uur. Wilt u enkel van de selfservice gebruikmaken? Dan kunt u er elke dag terecht tussen 7.00 uur en 21.00 uur. U zult dus gegarandeerd een geschikte tijd vinden voor een perfecte wasbeurt bij Easy Wash. Voor vragen en opmerkingen is het personeel van deze wasserij gemakkelijk bereikbaar.

https://easywash.nl/

Gerelateerde artikelen

Lees hier handige tips hoe je als begrafenisondernemer nabestaanden nog beter door het rouwproces ka

Schuldsanering in Rotterdam? Dit bedrijf helpt u schuldenvrij te maken

Een bouwbedrijf in Arnhem dat u volledig ontzorgt