Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig een beursstand huren

Wist u dat u een beursstand ook kunt huren? U bespaart hiermee op hoge investeringskosten, hoeft zicht niet druk te maken om de opslag van spullen en u kunt zelfs het ontwerpen en opbouwen uitbesteden. Bovendien betekent een stand huren niet per se dat u met een standaardmodel komt te zitten en niet te onderscheiden bent van uw buren op de beurs – integendeel. Een beursstand huren kunt u dus prima uitbesteden. En dat is gunstig, want u kunt zich dan richten op een geslaagde beursbeleving, de verkoop en op uw klanten.

Huur een stand naar eigen ontwerp

Ook als u een beursstand huurt, kunt u kiezen voor een design stand. Het is vaak mogelijk gezamenlijk met een bedrijf een ontwerp te maken, bijvoorbeeld bij Outstand. Allereerst worden uw wensen door hen in kaart gebracht, met betrekking tot bijvoorbeeld oppervlakte, huisstijl, indeling en gewenste inrichting. De ontwerpers van Outstand maken dan een 3D ontwerp voor u, zodat u precies kunt zien hoe de stand eruit komt te zien.  Na het nodige aanpassen en bijschaven is het ontwerp klaar en kan de stand voor u gemaakt en opgebouwd worden. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief indrukwekkende stand met een professionele uitstraling. Heeft u minder tijd of budget, of is om een andere reden een design stand niet nodig? Dan is een kant en klare beursstand huren altijd een optie.

Pas uw eigen stand aan

Ook wanneer u regelmatig op beurzen te vinden bent en u uw eigen stand heeft, dan nog kan verhuur een interessante optie zijn voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer u uw stand wilt uitbouwen of anderszins wilt aanpassen of inrichten. Ook het huren van verlichting, apparatuur zoals tv-schermen, of ander meubilair zoals een flyer rack of een andere balie behoort tot de mogelijkheden. Geen gek idee, zo’n beursstand huren.

https://outstand.nl/

Gerelateerde artikelen

De specialist in periodieke inspectie voor stookinstallaties en onderhoud van stoomketels

Stukadoor Apeldoorn: waarom een professional inschakelen belangrijk is!

Voordelen servicecontract slotenmaker Den Haag