Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Je eigen Joomla website maken

Je eigen Joomla website maken

Je kunt snel en eenvoudig een eigen Joomla website maken. Dit Content Managment System (CMS) wordt veel gebruikt door mensen die blogs schrijven of nieuwsberichten publiceren. Tevens zijn er veel extensies die je kunt gebruiken zodat het nog makkelijker wordt om je website bij te houden. Denk hierbij aan een plugin voor bijvoorbeeld het toevoegen van advertenties, maar het kan ook zijn voor het plaatsen van video’s. Daarnaast is het een super snel systeem waarmee je een goede positie in Google en andere zoekmachines kunt bereiken. Ook is er een grote Joomla Community waar je met vragen terecht kunt. Je kunt hier dus advies vragen voor het maken van een website, maar ook voor welke extensies je het beste kunt gebruiken. Miljoenen mensen wereldwijd kiezen voor Joomla vanwege de gebruiksvriendelijke backend.

Voor wie is een Joomla website geschikt?

Een Joomla website maken doen vooral mensen die informatie of producten onder de aandacht willen brengen. Zo zijn er veel nieuws websites die kiezen voor Joomla waarmee ze redacteuren ook eenvoudig toegang kunnen  geven. Daarnaast is het standaard geoptimaliseerd voor mobiele weergave waarmee je een groter publiek kunt bereiken. Ook zijn er onbeperkte templates en ontwerpen te verkrijgen zowel gratis als betaald. De beveiliging van dit systeem is ook uitermate goed doordat er wereldwijd veel mensen aan werken. Een grote community zorgt ervoor dat de meeste hacks voorkomen kunnen worden. Daarnaast zijn er ook regelmatig updates waarmee de snelheid van de website verbeter kan worden. In de meeste gevallen kun je ook meerdere talen installeren waardoor je een internationale website binnen no time ontworpen hebt. Kortom genoeg voordelen om vandaag nog te starten met het maken van een website of webshop!

Klanten laten inschrijven op nieuwsbrieven

Wanneer je een Joomla website gaat maken is het ook belangrijk om klanten aan je te kunnen binden. Dit kun je doen door de Acymailing extensie voor Joomla te gebruiken. Er zijn standaard templates waarmee je al meteen kunt beginnen met het versturen van je eerste nieuwsbrief. Ook is er een test module zodat je kunt zien of de nieuwsbrief goed overkomt per mail en niet in de SPAM box beland. Daarnaast kun je ook speciale campagnes instellen voor het versturen van een aanbieding wanneer iemand jarig is of 1 jaar lid is of iets dergelijks.

Gerelateerde artikelen

Begrafenisondernemers in Antwerpen denken met u mee

Pas met een mooi naambord is iedere woning compleet

Aluminium tuinpoorten kopen?