Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Je iPhone laten repareren door Apple

Een kapot scherm of problemen met de batterij kunnen vervelende gevolgen hebben. De meeste mensen lopen zelfs maanden rond met een gebarsten scherm, alleen al om het feit dat de kosten voor het te laten repareren vaak erg hoog zijn. Maar wat kosten deze reparaties bij Apple nu precies? Ieder jaar past Apple de prijzen aan voor de nieuwste modellen, zo weet je in één keer wat je moet betalen. Wij laten het je zien.

iPhone reparatie Limburg

De hoogte van het bedrag dat je kwijt bent voor het laten repareren van je scherm, is afhankelijk van het type toestel dat je bezit. De kleinste toestellen zijn daarbij het goedkoopst, zo ben je voor 4-inch modellen zoals de iPhone 5s en iPhone SE ongeveer 150 euro kwijt. Omdat deze modellen doorgaans geen garantie meer hebben, kun je beter op zoek gaan naar een goedkoper adres. iPhone reparatie Limburg opzoeken op Google werkt altijd goed. Bij nieuwere toestellen is het echter wat ingewikkelder. De kosten bij Apple zijn relatief gezien erg hoog, maar je hebt dan wel zekerheid dat het goed wordt uitgevoerd, mét originele onderdelen.

Accuvervanging

De batterij van je iPhone vervangen is in tegenstelling tot de schermreparatie een stuk voordeliger. Je wordt daarom ook aangeraden dit gewoon te doen zodra je merkt dat de batterij slechter wordt. Zo los je een hoop ergernis op. Bij Apple betaal je doorgaans 55 of 75 euro, de hoogte hangt af van het model. We raden je ook af om de batterij bij een goedkoper adres, gevonden middels iPhone reparatie Limburg, uit te laten voeren.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/