Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Pas met een mooi naambord is iedere woning compleet

Een rijtjeshuis, twee-onder-één-kap woning, appartement, studentenkamer, villa, vakantiehuisje, bungalow en penthouse: ze zijn niet compleet zonder een naambordje!

De een woont graag groot en afgelegen. De ander houdt van de drukte van de stad en is blij met een compacte studio midden in het centrum. Wij hebben een voorkeur voor die laatste variant. Hoe zit het met jouw woonwensen en -voorkeuren? En wat is de staat van de naamplaat bij de voordeur? Als die aan vervanging toe is, hebben we een tip: naamborden- en huisnummerwinkel de Naamborden Specialist. Deze online shop is 24/7 open om een nieuw naambordje en eventueel een bijpassend huisnummerplaatje te bestellen. De opties zijn talloos bij de Naamborden Specialist. In de collectie zitten glazen, emaille en marmeren exemplaren. Liever een houten naambord, een bronzen plaatje of een granieten naambord? Je koopt ze bij de Naamborden Specialist.

Veilig vooraf betalen

Als je een naamplaat bestelt bij de Naamborden Specialist is het verzoek of je vooraf wilt betalen. Dat kan via de website met de iDeal-tool of een overschrijving die je zelf regelt. Zodra het geld op de rekening van de Naamborden Specialist staat, gaan de medewerkers aan de slag met jouw nieuwe naamplaat. Op dat moment gaat ook de leveringstermijn in. Op alle modellen geldt een garantieperiode van 1 jaar. Voorwaarde hierbij is wel dat je het bord op de goede manier gebruikt. Bevestig je een naamplaat op de verkeerde manier of laat je een breekbaar bord vallen? Deze beschadigingen vallen niet onder de garantie. Een naambord is een gepersonaliseerd product; naam, voorletters en huisnummer vormen een unieke combinatie. De wettelijke bedenktijd van 14 dagen (zoals vermeld in de Wet Koop op Afstand) geldt niet, want het naambord kan niet zomaar aan iemand anders worden verkocht mocht je het retour zenden. Retourneren mag wel kosteloos als er door de Naamborden Specialist een spellingsfout is gemaakt. Heb jijzelf per ongeluk een letter of nummer verkeerd doorgegeven dan krijg je 15% korting op de nieuwe naamplaat.

Veel succes met het uitzoeken van het naambord!

https://www.denaambordenspecialist.nl/