Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Patent aanvragen biedt uw uitvinding de nodige bescherming

Als u recent een nieuwe technologische uitvinding heeft gedaan, is het belangrijk dat deze de bescherming krijgt die het nodig heeft. Ook wanneer u een originele bedrijfsnaam of een -logo heeft gekozen, wilt u natuurlijk niet dat iemand anders hiermee vandoor gaat. U werkt tenslotte hard genoeg om alles te realiseren. Een patent, ook wel octrooi bescherming genoemd, aanvragen helpt u hierbij. Hiermee legt u vast dat u de enige bent die er gebruik van mag maken. Echter komt niet elke uitvinding hiervoor in aanmerking. Benieuwd of u patent kan aanvragen voor uw uitvinding? Lees dan snel verder.

Schakel de hulp in van een geschikte partij

Niet in alle situaties komt een uitvinding in aanmerking voor het aanvragen van een patent of octrooi bescherming. Soms moet u zich ook afvragen of uw bedrijf hier überhaupt baat bij heeft. Om dit voor u uit te laten zoeken, schakelt u het beste een gespecialiseerde partij in. Zij beschikken over de juiste kennis waardoor ze u goed kunnen helpen. IPecunia Patents heeft al jarenlang ervaring in het begeleiden van verschillende ondernemingen wanneer zij patent aanvragen. Voor deze partij maakt het niet uit of u een kleinschalige onderneming bent of juist een grote multinational. De experts van IPecunia Patents helpen u graag bij het oplossen van complete vraagstukken. Zij schrijven voor u de octrooien zodat uw uitvinding beschermd wordt en zorgen voor de juiste verlengingen. Zo wordt uw technologische uitvinding in nagenoeg alle landen van de wereld beschermd.

Zet alle voordelen op een rijtje

Voor dat deze specialist patent of octrooi bescherming gaat aanvragen, wordt eerst gekeken naar de voordelen die het uw onderneming oplevert. De voordelen worden eerst gezamenlijk in kaart gebracht zodat u voor geen enkele verrassing komt te staan. Aan de hand van deze gegevens wordt een transparante kosteninschatting gemaakt. Bent u benieuwd naar wat het voor uw organisatie oplevert? Neem dan contact op met IPecunia Patents.

https://ipecunia.com