Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Schuldsanering in Rotterdam? Dit bedrijf helpt u schuldenvrij te maken

Als u om wat voor reden dan ook een hoog schuldbedrag heeft opgebouwd, is het van groot belang dat u hier zo snel mogelijk vanaf komt. Misschien heeft u zelf al geprobeerd op uw uitgaven te besparen en de schuldeisers terug te betalen, maar komt u er niet helemaal zelf uit. Dit is niet erg, Modus Vivendi is er om u te helpen. Dit bedrijf biedt passende schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in Rotterdam.

Over het bedrijf

Het schuldhulpverleningsbedrijf is er voor mensen met zulke hoge schulden, dat ze deze in geen mogelijkheid op eigen kracht terug kunnen betalen binnen vijf jaar. Er kan op allerlei manieren worden geprobeerd de cliënten te helpen met het minderen van hun uitgaven. Zo kunnen cliënten gebruik maken van budgetbeheer, waarbij ze geholpen worden met het slim uitgeven van hun salaris. Dit wordt namelijk op een aparte rekening gestort en er wordt goed gekeken waar u salaris aan kan en moet worden uitgegeven.

Schuldhulpverlening Rotterdam

Voor schuldhulpverlening in Rotterdam bent u bij het bedrijf aan het goede adres. Allereerst zult u een intakegesprek krijgen waarin uw financiële situatie volledig in kaart wordt gebracht. Vervolgens wordt er een schuldendocument ingevuld en ondertekend. Daarna wordt er op zoek gegaan naar een derde partij die de kosten van de schuldhulpverlening in Rotterdam wil dekken.

Schuldsanering Rotterdam

Ook voor schuldsanering in Rotterdam kunt u er terecht. U heeft recht op de schuldsanering in Rotterdam als uw schuld zo erg hoog op is gelopen dat u deze zelf niet meer binnen vijf jaar kunt terugbetalen. U zult slechts van een klein bedrag moeten leven en de rest van uw inkomen aan uw schuldeisers moeten betalen. Als u zich aan alle regels heeft gehouden, zult u na drie jaar schuldenvrij worden verklaard. Het eventuele resterende schuldbedrag hoeft u niet meer te betalen. U kunt dan met een schone lei beginnen aan uw leven zonder geldzorgen.