Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Speeddaten met Search4Love is een groot succes

Woon jij in de Domstad, heb je een gezellig leven en een leuk huis? Maar woon je hier in je eentje en zou je dat graag anders zien, namelijk je huis delen met een lieve partner? Ben je al wel eens op date geweest, heb je misschien een leuk profiel op een datingsite of gebruik je de Tinder app in je zoektocht naar liefde? Maar kan jij jouw vrienden en familie helaas nog geen succesverhaal vertellen omdat je de ware nog niet bent tegengekomen? Wanneer je gaat speeddaten in Utrecht met Search4Love wordt jouw kans om wel de ware te ontmoeten vele malen groter!

Wij helpen je aan de liefde

Met speeddaten heb je namelijk niet maar 1 date op een avond. Ook niet twee of drie, maar veel meer! Tussen de 15 en 20 andere vrijgezellen leer je kennen als je gaat voor speeddaten met Search4Love! En al die vrijgezellen zijn naar hetzelfde op zoek als jij: de liefde van hun leven.

Doordat wij vier leeftijdscategorieën hebben zal je altijd daten met leeftijdsgenoten. Iedere leeftijdscategorie heeft aparte speeddate avonden en zijn als volgt ingedeeld: 22 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 tot 65 jaar. Maar we houden niet alleen rekening met je leeftijd, ook je geaardheid vinden wij natuurlijk belangrijk. Daarom plannen we ook regelmatig speeddate avonden voor homo’s en lesbiennes in onze agenda in. Want wij vinden niets leuker dan iedereen aan de liefde kunnen helpen!

Actief op diverse locaties

Woon jij in het noorden van het land, in Groningen? Ontmoet leuke vrijgezellen tijdens ons avondje speeddaten in Groningen. Met ons kan je op diverse plekken in het land speeddaten. Check onze site en bekijk op welke locaties wij allemaal actief zijn.

Het grootste deel van de vrijgezellen vindt een match tijdens een avondje speeddaten. Of zelfs meer dan 1 match. Door de ongedwongen sfeer is het leuk om andere vrijgezellen te ontmoeten, zit je op je gemak en is je kans op een match dus zeer groot. Niet alleen de mooiste relaties bloeien bij ons op, ook de beste vriendschappen ontstaan tijdens onze goed georganiseerde avonden.

Kom jij ook snel gezellig met ons speeddaten?

 

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Schuldsanering in Rotterdam? Dit bedrijf helpt u schuldenvrij te maken

Wordt een top stagiair

Een MJOP opstellen: wat staat erin?