Wat is stichting Corona Onderzoek voor initiatief ?

Advocatenkantoor uit Eindhoven is het initiatief Stichting Corona Onderzoek begonnen. Het advocatenkantoor dat het SCO initiatief is begonnen heeft een jarenlange ervaring en erg diepgaande kennis op juridische gebied en wetgeving. Door de kennis en de tools waar het advocatenkantoor over beschikt willen ze hun steentje bijdragen in het Corona debat. Je kan in deze blog alles lezen over Stichting Corona Onderzoek en waar ze voor staan.

Waar staat Stichting Corona Onderzoek voor?

Stichting Corona Onderzoek heeft als doel om de waarheid te ontdekken en mensen die de dupe zijn geworden van alle maatregelen bij te staan. Het SCO initiatief is een onafhankelijke stichting die niet uit zijn  op winst. Stichting Corona Onderzoek heeft geen enkele financiële, politieke of andere belangen en werkt geheel zelfstandig. SCO gebruikt enkel en alleen bronnen die grondig onderzocht zijn en onderscheiden feit van fictie.

Waarom is dit initiatief opgezet?

Dit opgezette initiatief van stichting Corona Onderzoek houdt al sinds maar 2020 alle maatregelen nauwlettend in de gaten. SCO heeft in allerlei branches connecties van Kamerleden tot journalisten en doctoren en professors. Door de informatie die ze van deze connecties kregen en diepgaand onderzoek te voeren worden allerlei gedupeerde geholpen. Denk bij deze gedupeerde aan ondernemers die al lang de deuren dicht moeten houden of werknemers die verplicht gevaccineerd moeten worden door hun werkgevers.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/